Online community's

Wij willen jullie blijven verbinden in onze online community's. Deze CROW community's blijven groeien en fungeren nu nog meer als een bron van verbondenheid en inspiratie. Benieuwd hoe andere collega’s een vraagstuk aanpakken? Op de hoogte blijven van het laatste nieuws of erover in gesprek gaan? Juist in deze tijd waar de fysieke bijeenkomsten plaats maken voor online bijeenkomsten en er nieuwe mogelijkheden ontstaan om je vakgenoten / professionals uit het werk veld online te treffen. Daarvoor kun je terecht bij diverse online community's.

Kies hieronder de community die jou kan helpen met je werkzaamheden.
 
Community iAMPro
iAMPro staat voor infrastructuur AssetManagement Professional. Het is het kennisportaal voor assetmanagement ten behoeve van infrastructurele werken en openbare ruimte. Klik hier en doe mee op het Forum.

Community RAW
RAW staat voor platform voor kennis, projecten, nieuws en nog meer veel rondom de RAW-systematiek. De RAW-systematiek is het kader om afspraken in bouwcontracten te maken en goed vast te leggen. Meer weten kijk op de RAW Community

CROW Levende Stad
Samen netwerken voor een betere openbare ruimte! CROW Levende Stad is hét kennisnetwerk waar professionals kennis en ervaringen uitwisselen over de openbare ruimte. Contacten leggen met vakgenoten? Op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws op uw vakgebied? Deel uitmaken van een netwerk waar je terecht kunt met vakinhoudelijke vragen? CROW Levende Stad biedt het allemaal. Meer weten kijk op CROW Levende Stad.
 
Community Fietsberaad
CROW-Fietsberaad is het kenniscentrum voor fietsbeleid van de Nederlandse overheden met als doelstelling de ontwikkeling, verspreiding en uitwisseling van praktijkgerichte kennis. Uitgangspunt is de kennisbehoefte rond dit thema van medewerkers, bestuurders en volksvertegenwoordigers van overheden. Meer weten kijk dan op Fietsberaad.nl
Scroll naar boven