Partnerbedrijven CROW Levende Stad

Het kennisnetwerk bestaat onder andere uit aannemers en advies- en ingenieursbureaus, die via bijeenkomsten kennis en ervaringen over de openbare ruimte met elkaar uitwisselen.

Het partnerschap voor bedrijven is recent opengesteld. Inmiddels zijn de volgende bedrijven partner geworden van het netwerk:

Avri Avri is een klantgerichte overheidsorganisatie die op een duurzame wijze regionaal het afval inzamelt en in nauwe samenwerking met de regiogemeenten en haar inwoners Rivierenland schoonhoudt.
Onze missie bereiken wij door te transformeren van afvalinzamelaar naar grondstoffenleverancier. Hiervoor voeren wij beleid in dat zich richt op optimale benutting van grondstoffen uit het afval. Daarnaast verbreedt Avri zich van een bedrijf dat zich alleen richt op afval, naar een bedrijf dat tevens taken uitvoert in het beheer van de openbare ruimte.

Buro CITE maakt plannen voor het inrichten en beheren van de buitenruimte in Nederland en Suriname. 

Cyber Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau voor beleid, beheer en organisatie van de openbare buitenruimte. 

Groene Signatuur bezit veel kennis op het gebied van groenvoorzieningen. Al sinds 1997 houdt de oprichter en eigenaar Arnoud van der Plas zich bezig met hovenierswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven en gemeentes. Het werk varieert van advies tot ontwerpen en aanleggen en onderhouden van openbaar groen, tuinen, parken en bestratingen.
kragten.png Kragten is een advies-, ontwerp- en ingenieursbureau dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, de inrichting en het beheer van zowel het stedelijke als het landelijke gebied. Vanuit haar veelzijdigheid biedt Kragten diensten en advies over uiteenlopende onderwerpen, zoals klimaatadaptatie, circulaire economie, adaptief beheer en bewegen in de openbare ruimte.
In samenspel creëren wij een leefbare leefomgeving die zich verder ontwikkelt en toekomstbestendig is. Vandaar de bedrijfsnaam Leefomgeving in Samenspel – LiSadvies

PLAN terra is het adviesbureau voor de openbare ruimte. Onze adviseurs stonden ruim 15 jaar geleden aan de wieg van Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR) en lopen voorop in de ontwikkeling ervan. Wij verbinden de wereld van de techniek aan de beleving van burgers.

Als regisseur levert PPBnootdorp een bijdrage aan het inrichten en beheren van een leefbare, functionele en duurzame buitenruimte welke voldoet aan de behoefte van zijn gebruikers.
Logo-Proviel-BV_goed-(2).jpg

Proviel B.V. is hét bureau met adviseurs en ingenieurs voor de openbare ruimte. Wij geven de openbare ruimte kwaliteit.

Logo-Rova.png

ROVA werkt elke dag hard om onze omgeving schoon, heel en veilig te houden. Van de inzameling van huishoudelijk afval tot het beheer van het groen in uw gemeente, wij zorgen dat het mooi voor elkaar is!

RHDHV Royal HaskoningDHV is een onafhankelijke internationale ingenieurs- en projectmanagement consultancy. Het levert diensten op het gebied van luchtvaart, gebouwen, energie, industrie, infrastructuur, maritiem, mijnbouw, vervoer, stedelijke en plattelandsontwikkeling en water.

sight-landscaping-(1).png

SIGHT Landscaping is een landelijk werkend groenbedrijf. En wij zijn er trots op, dat we samen met onze opdrachtgevers de omgeving groener, mooier mogen maken. 

Upp is een innovatiegroep van vier ondernemers (Binder Groenprojecten, Van Helvoirt Groenprojecten, Van de Haar Groep, Hoek) met hart voor natuur en duurzame groei. Zij ontwikkelen concepten voor de toekomst en ideeën die direct toepasbaar zijn in samenwerking met organisaties, bedrijfsleven en overheid. Zo werkt Upp aan duurzame groei voor vandaag en morgen.

Verheij-BV.png

Een modern en professioneel groenvoorzieningbedrijf met 100 vaste medewerkers. Gevestigd in de groene Alblasserwaard en met steunpunten in geheel Nederland zijn er dagelijks zo’n 150 medewerkers actief in het onderhoud en de aanleg van buitenruimten.

Contact

Word Partner
Staat uw organisatie nog niet in deze lijst? Word partner en profiteer van de voordelen van ons netwerk.
Meer informatie
​ERVARINGEN VAN PARTNERS
“Het levert informatie (puzzelstukjes) op die je nodig hebt om je eigen puzzel af te maken. Veel weet je al, maar het gaat om de ontbrekende 10% die je niet weet."
LEES MEER

© Copyright 2014 CROW