Litouwen maakt kennis met de Kwaliteitscatalogus openbare ruimte 20 nov 2018

  LitouwenOp donderdag 15 november is de Litouwse ‘Kwaliteitscatalogus openbare ruimte’ gelanceerd. Litouwen is hiermee na Duitsland het derde land dat de succesvolle Nederlandse beeldsystematiek overneemt.
  CROW’er Harro Verhoeven was samen met Eddy Schabbink van IPC Groene Ruimte, Hans Gageler van GRIS Consult Gageler en Wilco Boender van Chartwell beheer uitgenodigd om de ervaringen met beeldkwaliteit te presenteren samen met Duitsland. Dit deden zij op een congres voor Litouwse gemeenten en groenaannemers.

  Ala Kuzmickiene (UAB Optimus Monitus) heeft de uitgeefrechten van de beeldsystematiek in Litouwen overgenomen van CROW. Gintare Geruliene (van het Nederlandse Gineterra beheer & advies buitenruimte) vertaalde de kwaliteitscatalogus en bijbehorende opleiding om deze te introduceren in Litouwen.

  De Litouwse gemeenten en groenaannemers zijn positief over de beeldsystematiek omdat zij kansen zien om het bewustzijn over de kwaliteit van de openbare ruimte te vergroten en te komen tot een objectieve beoordeling van opdrachtnemers.
  litouwen2

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
 Security code

© Copyright 2014 CROW