In januari gaat de Winter School: Leergang Assetmanagement voor Infrastructuur van start! 28 nov 2017

  Vanaf 15 januari 2018 start CROW met de Winter School: Leergang Assetmanagement voor Infrastructuur. Assetmanagement ondersteunt professionals die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties en omringende partijen bij het efficiĆ«nt en effectief beheren van de openbare ruimte en infrastructuur. De Winter School is een compact leertraject van vijf aaneengesloten dagen waarbij u naast de basisprincipes ook het toepassen van assetmanagement in de praktijk leert.

  Door het volgen van de Winter School krijgt u een beter inzicht in de assetmanagementrollen, leert u afwegingen te maken tussen prestaties, risico's en kosten. Ook uw kennis over assetmanagementtools wordt groter. Er is een super leuk en uitdagend programma met onder andere een assetmanagement game.

  Tom Verwaart, beheerder Stadsbeheer Constructies uit de gemeente Dordrecht vertelde het volgende over de leergang:

  "De inhoud sloot goed aan bij mijn voorkennis, de cursus speelt in op de actualiteit en de opdrachten inspireren om de kennis te gebruiken.”

  Voor wie is deze leergang?
  De leergang is voor professionals die werkzaam zijn in de openbare ruimte en infrastructuur. En voor professionals die in korte tijd hun kennis willen vergroten over assetmanagement. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
 Security code

© Copyright 2014 CROW