Meerssen lanceert Schoonmonitor app voor de openbare ruimte 28 mei 2019

  afval"Kent u de Schoonmonitor-app al?" klinkt het donderdag 23 mei op de Markt in Meerssen. Een promotieteam staat met hun bakfiets klaar om de inwoners van de gemeente Meerssen alles te vertellen over deze nieuwe app voor de mobiele telefoon. De bezoekers van de weekmarkt reageren positief.

  Hoe schoon is uw omgeving?
  "De Schoonmonitor is een gratis app voor op uw smartphone", legt Lars de Werd van ABR Activatie aan voorbijgangers uit. "Als u zich aanmeldt, krijgt u maandelijks een aantal vragen over hoe schoon u uw omgeving vindt. U kunt ook een foto maken van de situatie en uploaden. Het geven van uw mening in de Schoonmonitor-app kost maar twee minuten per maand."

  Het promotieteam krijgt veel positieve reacties. Mensen willen graag hun mening geven over hun leefomgeving. "Het is geen meldingen-app, maar een manier om continu uw mening te geven over uw leefomgeving", voegt Lars toe.

  Ik heb mijn mening gegeven. En dan?
  De gemeente weet dankzij de app hoe er gekeken wordt naar de openbare ruimte. Zo is goed te zien waar ruimte is voor verbetering. Het beheer, onderhoud en reinigen van de openbare ruimte kan daardoor beter worden afgestemd op de beleving van de inwoners van Meerssen.

  En er is meer. "Door elke maand uw mening te geven, spaart u met uw eigen digitale stempelkaart voor aantrekkelijke beloningen", legt Lars uit. "Een mooi extraatje!"

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
 Security code

© Copyright 2014 CROW