Een nieuw speel- en beweegbeleid: ook jongeren kunnen meedenken! 16 mei 2019

  rennenDe gemeente Roermond werkt aan nieuw beleidsplan voor speel-, sport- en beweegvoorzieningen in de openbare ruimte. Zij nodigen daarvoor alle inwoners in Roermond uit om mee te denken.

  In juni 2018 waren zij al gestart met de in hun ogen belangrijkste doelgroep: de kinderen. In september 2018 zijn vanuit heel Roermond verschillende enquêtes ingevuld. Nu is het de beurt aan de jongeren.

  Jongerenenquête

  Roermond wil graag dat ook jongeren meedenken over de voorzieningen voor jongeren om te bewegen en sporten in de openbare ruimte. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar worden gevraagd mee te denken over de voorzieningen voor jongeren om te bewegen en te sporten in de openbare ruimte.

  Hiervoor kunnen zij een enquête invullen. De resultaten uit deze enquête worden straks meegenomen in het opstellen van een nieuw speel- en beweegbeleid.

  Daarnaast organiseert de gemeente een jongerenbijeenkomst waarin zij wensen en ideeën van jullie willen ophalen over beweegruimte en sportvoorzieningen in de openbare ruimte. Op deze avond worden ook de eerste resultaten van de enquête gepresenteerd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
 Security code

© Copyright 2014 CROW