14 juni - Praktijkmiddag Beeldkwaliteit

04-05-2016

Vorig jaar gaven de 150 deelnemers de Praktijkmiddag Beeldkwaliteit van CROW Levende Stad een 7,6. Daarom ook dit jaar een nieuwe editie van de praktijkmiddag. Dit jaar is het tijd voor bezinning. De beeldsystematiek wordt weliswaar breed toegepast, het levert vaak ook problemen op of het werkt niet zoals de systematiek oorspronkelijk voor bedoeld is. Tijd om terug naar de basis te gaan: Waarom en waarvoor gebruiken we de beeldsystematiek?

Samenwerken voor een prettige openbare ruimte

Ongetwijfeld herkent u de voorbeelden van situaties in de praktijk waar de beeldsystematiek ter discussie komt te staan. Bijvoorbeeld als het gewenste kwaliteitsniveau wordt behaald, maar de burger toch ontevreden is of andersom. Of de aannemer werkt serieus en professioneel volgens de systematiek, maar krijgt toch een inhouding. Kortom: beeldkwaliteit wordt nog vaak als het einddoel gezien, terwijl het slechts een middel is. Hoe benutten we de systematiek beter voor de doelen die we met elkaar willen bereiken?

Op de Praktijkmiddag Beeldkwaliteit gaan we hierover openlijk met elkaar in discussie, zodat de beeldsystematiek als middel steeds beter een bijdrage levert aan ons eigenlijke doel: Door optimale samenwerking een prettige openbare ruimte realiseren!

Verschillende onderwerpen

Op de jaarlijkse Praktijkmiddag Beeldkwaliteit is er weer volop gelegenheid om uw eigen ervaringen te presenteren, oplossingen en problemen te bespreken en om nieuwe toepassingsmogelijkheden te verkennen.

Uit de editie van vorig jaar bleek dat de discussietafels hoog werden gewaardeerd. Ook dit jaar is er daarom weer volop ruimte voor discussie in verschillende deelsessies, dit jaar zelfs in sessies van 45 minuten! Benieuwd naar de onderwerpen van de deelsessies? Bekijk hier het voorlopige programma.

Was u er vorig jaar niet bij en wilt u weten wat u gemist hebt? Bekijk hier de volledige terugblik van 2015

Zelf een onderwerp aandragen?

Heeft u zelf een onderwerp waarover u tijdens de Praktijkmiddag Beeldkwaliteit graag met andere gemeenten van gedachten wilt wisselen? Neem contact op met het team van CROW Levende Stad via levendestad@crow.nl.

 

Inschrijven

Laat u inspireren door een goed gevuld kennisprogramma en interessante discussieonderwerpen en sprekers. Daarnaast kunt u ook vakgenoten ontmoeten en met hen uw eigen kennis en ervaringen delen.

Deelname is gratis voor alle partnergemeenten van CROW Levende Stad.
Niet-partners betalen € 195,- (excl. btw) per persoon. Schrijf u in!
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
 Security code

© Copyright 2014 CROW