Escaperoom Assetmanagement: kennis en teamspirit

07-07-2017

Uw team ontvangt survival attributen en stapt een kamer binnen. De deur gaat op slot. De teamleden gaan aan de hand van vragen en opdrachten over assetmanagement op zoek naar de ontsnappingsroute. Er is beperkte tijd. De spanning neemt toe. Gaat uw team de uitgang vinden?
 

Voordelen en kenmerken

  • Actief verkennen/aan de slag met assetmanagement
  • Op creatieve wijze nieuwe inzichten verwerven
  • Spel zowel voor experts als voor beginners
  • Bevordert de teamspirit en samenwerking
  • Vanaf 15 personen (ook voor hele grote groepen)
     

Voor wie?

De Escaperoom Assetmanagement is voor teams of afdelingen van organisaties die de basisbeginselen van assetmanagement voor infrastructuur willen ontdekken. Deelnemers beschikken over durf en een dosis energie voor het oplosssen van uitdagende, verrassende vraagstukken.
 

Review

"De escaperoom is een mooi middel (met een vleugje competitie) om organisaties op een originele en laagdrempelige manier kennis te laten maken met assetmanagement. Wij hebben de escaperoom bij twee evenementen ingezet. De reacties van de collega’s waren enthousiast. Doordat de inhoud van de puzzels naar wens en behoefte zijn aan te passen (maatwerk) hebben we gekregen wat voor onze teams nodig was. Ook is het prettig samenwerken met het team van CASE: betrokken, professioneel en flexibel." 

"Kortom, escaperoom? Voor ons een goede ervaring en een aanbeveling voor alle organisaties die zich begeven op het pad van assetmanagement."

Deelnemer | Esther Philipsen
Programmacommunicatie / communitymanagement Assetmanagement Rotterdam
Stadsbeheer Gemeente Rotterdam

​Lees meer op de website van CROW

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
 Security code

© Copyright 2014 CROW