Save the date! Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 26 apr 2018

  Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR) is de jaarlijkse kennis- en ontmoetingsplek voor beheerders en adviseurs van de openbare ruimte.

  Toekomst van beheer

  Gastgemeente Almere en alle andere steden in Nederland krijgen te maken met grote vraagstukken zoals onder andere de energietransitie, klimaatadaptatie, grondstoffenschaarste en gezondheidsvraagstukken.

  Steden staan de komende decennia voor enorme vervangingsopgaven. Veel gebouwen, infrastructuur en beplantingen uit de naoorlogse periode moeten de komende tijd worden vernieuwd of vervangen. Deze vervangingsopgave is een grote kans voor vernieuwing. 

  Beheerorganisaties hebben de investeringsmiddelen en de kennis om deze vraagstukken op te lossen. Maar dan moeten ze wel meer het initiatief durven nemen, integraal en strategisch handelen en meer het podium pakken in stedelijke vernieuwingsprocessen.
   
  Op 22 november gaan we, tijdens NCBOR 2018 met elkaar in gesprek over de voorwaarden, leerpunten en kansen die we kunnen pakken voor de toekomst van beheer. U komt toch ook (weer)?

  Bezoek hier de congres pagina en meld u aan!

  Let op: dit congres is geen CROW Levende Stad bijeenkomst. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
 Security code

© Copyright 2014 CROW