Lancering publicatie ‘Stadsvernieuwers’ 25 apr 2018

    Op 9 maart jl. heeft de gemeente Almere de publicatie 'Stadsvernieuwers - De toekomst van het beheer' gelanceerd. CROW directeur Iman Koster was een van de gastsprekers op deze feestelijke bijeenkomst. Hij benadrukte de transformatie die onze steden de komende jaren zullen ondergaan vanwege de energietransitie, klimaatadaptatie, gezondheidsvraagstukken enzovoort.

    De beheerder van de openbare ruimte speelt in deze transformatie een cruciale rol vanwege zijn centrale positie in de samenwerking tussen alle belanghebbenden, zijn integrale aanpak, en de kans om deze transitie te koppelen aan vervangingsopgaven. De beheerder is de continue factor om er voor te zorgen dat de openbare ruimte op de toekomst wordt voorbereid.

    Het is een hele uitdaging voor de beheerders om deze rol goed te vervullen, het podium te durven pakken, en (uiteraard samen met de stedelijke ontwerpers) een toekomstvisie op te stellen. Gemeente Almere en CROW maken zich graag sterk om deze ‘toekomst van het beheer’ te verwezenlijken. Doe je mee? Zet dan de eerste stap, laat je inspireren door de publicatie ‘Stadsvernieuwers’ en doe de test achterin de publicatie om te kijken of je een echte stadsvernieuwer bent.

    Lees hier de publicatie en doe de test!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
 Security code

© Copyright 2014 CROW