Bijeenkomsten

Contact leggen met vakgenoten? Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied openbare ruimte? En uw eigen ervaringen en kennis delen? Kom dan naar een van de onderstaande bijeenkomsten.

Themabijeenkomsten

CROW Levende Stad organiseert themabijeenkomsten over allerlei onderwerpen gerelateerd aan het beheer van de openbare ruimte. Kijk of er een bijeenkomst wordt georganiseerd over het onderwerp waar u mee bezig bent en meld u aan. Hiervoor is een CROW-account nodig. Ben u nog niet in het bezit van een CROW-account? Via de volgende stappen maakt u er eenvoudig een aan.
 

Participatiebestek Datum volgt Dordrecht
Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR)  22 november Almere
Benchmark openbare ruimte 29 januari nog niet bekend

Heeft u zelf een onderwerp, een vraag, een probleem of juist iets ontwikkeld waar u trots op bent en wat u graag wilt delen met andere collega's? Neem dan contact op met het team van CROW Levende Stad: levendestad@crow.nl

Regiobijeenkomsten

Naast themabijeenkomsten organiseert CROW Levende Stad per jaar drie regiobijeenkomsten per bestaande regio. Hierbij schuiven vaste vertegenwoordigers uit de betreffende regio aan. De deelnemers van de regio's bepalen hierbij het te behandelen onderwerp.
 

Wilt u meer weten over deze bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op.
 
Regiobijeenkomst Noord-Holland 13 september Heerhugowaard
Regiobijeenkomst B5+ 11 maart Eindhoven
Regiobijeenkomst Oost Nederland 16 oktober Deventer
Regiobijeenkomst Zuid-Holland Midden 27 november Lansingerland

Contact

Het team achter CROW Levende Stad

Vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel of mail met
‚ÄčERVARINGEN VAN PARTNERS
“CROW Levende Stad heeft ons hierin ruimschoots voorzien. Dankzij hun brede netwerk was de zaal goed gevuld en heeft de verkeerspolitie van Rotterdam als gastspreker een presentatie over aansprakelijkheid gehouden.”
LEES MEER

© Copyright 2014 CROW