Welkom bij CROW Levende Stad
CROW Levende Stad

Samen netwerken voor een betere openbare ruimte! CROW Levende Stad is hét kennisnetwerk waar professionals kennis en ervaringen uitwisselen over de openbare ruimte.

Contacten leggen met vakgenoten? Op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws op uw vakgebied? Deel uitmaken van een netwerk waar u terecht kunt met vakinhoudelijke vragen? CROW Levende Stad biedt het allemaal.

CROW Levende Stad organiseert, in samenwerking met één of meerdere partners, zowel landelijke als regionale bijeenkomsten over veel verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld: gladheidsbestrijding, beeldkwaliteit, gifvrij onkruidbeheer, burgerparticipatie en boomveiligheid. Onderwerpen worden vaak aangedragen door de partners zelf of worden ingegeven door de actualiteit.

Lees meer over CROW Levende Stad
Bent u al partner?
CROW Levende StadMeer dan 80 organisaties zijn aangesloten bij het netwerk van CROW Levende Stad. Zij delen tijdens, maar ook buiten de bijeenkomsten kennis en ervaringen met elkaar en met experts. Dit maakt dat u uw werk efficiënter en makkelijker kunt doen omdat u, door kennis en ervaringen van anderen, niet steeds het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Nog geen partner, maar wilt u ook aansluiten bij een netwerk van vakgenoten openbare ruimte door heel Nederland? Word dan partner  van CROW Levende Stad. Partners profiteren van de voordelen van het netwerk van CROW Levende Stad. Zo kunt u als partner kosteloos deelnemen aan de vele interessante bijeenkomsten en contact leggen met andere partners. Bovendien ontvangt u korting op de toegangsbewijzen voor het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte. Voor overheden liggen er vanaf het tweede jaar ook nog eens twee gratis kaarten op u te wachten.
Bekijk onze partners
Ontvang onze Nieuwsbrief
U ontvangt de nieuwsbrief elke twee weken
Ervaringen van partners

“Dankzij het brede netwerk van CROW Levende Stad was de zaal goed gevuld en heeft de verkeerspolitie van Rotterdam als gastspreker een presentatie over aansprakelijkheid gehouden. Na het succes van deze bijeenkomst gaan wij binnenkort nog een presentatie geven in Tilburg.”

Lees meer

Neem contact op

Het team achter CROW Levende Stad

Vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel of mail met

© Copyright 2014 CROW