Community's

Bij CROW staan samenwerken, groei in kennis en het delen van kennis centraal. Met het netwerk van experts ontwikkelt CROW al geruime tijd producten waar de praktijk naar uitkijkt. CROW houdt dus de oren en ogen open voor wat er speelt in de verschillende vakgebieden. Dit doen we onder meer met onze community’s. In de CROW community’s is er ruimte om te brainstormen, discussies te voeren en evenementen te organiseren. Nu online, maar in de toekomst natuurlijk ook weer door fysiek bij elkaar te komen.

Blijf verbonden
Benieuwd hoe collega’s een vraagstuk aanpakken? Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw vakgebied of erover in gesprek gaan? De CROW community platformen zijn de plek om in verbinding te blijven met vakgenoten en je te laten inspireren door de gedeelde kennis van de groep. Juist in deze tijd van fysieke afstand ben je online altijd dichtbij. Ontdek het zelf en laat van je horen, want ook jouw kennis en expertise is waardevol.
 

 
Community iAMPro
Op de iAMPro community kun jij in gesprek met andere beheerders en de hen omringende partijen. Iedereen in de community is bezig met het professionaliseren van het beheer van de openbare ruimte en/of infrastructuur. Je kunt je ervaringen delen en leren van de ervaringen van anderen. Zo hoeft niet iedereen voor zich ‘het wiel opnieuw’ uit te vinden. Meer weten? Kijk dan op iAMPro-portaal.nl

Community RAW
RAW-systematiek is het kader om afspraken in bouwcontracten te maken en goed vast te leggen. RAW.nl is hierbij het platform voor kennis, projecten, nieuws en nog veel meer omtrent de RAW-systematiek. Meer weten? Kijk dan op RAW.nl.
 

Community Innovatie in de infra
Om alle professionals werkzaam in de Nederlandse infra-sector te verbinden, om vakkennis te delen en discussies te voeren, start CROW in juni 2020 met een nieuwe online community: Innovatie in de infra. Onderdeel hiervan worden de platformen en netwerken die we nu al ondersteunen, zoals Platform Binnenstedelijke Kademuren, Platform Bruggen, Infra-Innovatie Netwerk en de CROW Infradagen. Wil je op de hoogte blijven over deze nieuwe community? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief Infratechniek. Of ga direct naar de community Innovatie in de Infra


CROW Levende Stad
Samen netwerken voor een betere openbare ruimte! CROW Levende Stad is hét kennisnetwerk waar professionals kennis en ervaringen uitwisselen over de openbare ruimte. Contacten leggen met vakgenoten? Op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws op uw vakgebied? Maak deel uit van een netwerk waar u terecht kunt met vakinhoudelijke vragen. CROW Levende Stad biedt het allemaal. Meer weten? Kijk op CROW Levende Stad.
 
Community Fietsberaad
Hou jij je bezig met de ontwikkeling van fietsbeleid in Nederland of heb jij interessante kennis te delen rond dit onderwerp? Op CROW-Fietsberaad vind je in de uitgebreide kennisbank praktische kennis in de vorm van rapporten, tools en checklists. Direct toepasbaar in je werk. Daarnaast praten vakgenoten je met plezier bij over hun onderzoek of pilotprojecten tijdens een van de vele kenniscafés die ook in online vorm gewoon doorgaan. En uiteraard vind je op het platform ook het laatste nieuws uit het vakgebied. Meer weten? Ga dan naar Fietsberaad.nl

Heb je een vraag over bovenstaande community’s of zie je de community toegespitst op jouw vakgebied hier (nog) niet tussen staan? Mail deze dan naar community@crow.nl.

Tot ziens op een van de CROW community’s.

Peter van de Ven, Brandon van Spall, Isa Bais en Barbara Hasselaar
CROW Community Managers

Submenu openen

Community's

No data found
Scroll naar boven