Kennis delen over betere projectbeheersing: Nieuwsbrief Projectmanagement

01-10-2015

Bij CROW zijn we gestart met de nieuwsbrief Projectmanagement.  Daarin brengen we kennis over alles wat CROW en zijn partners doen rondom het beter beheersen van projecten. Kennis hierover delen is van het grootste belang in een sector met 10 tot 12% faalkosten. Van elkaar leren en elkaar verbeteren, dat maakt het werk ook nog eens leuker.

Waar gaat het over?

In onze nieuwsbrief besteden we aandacht aan ontwikkelingen rondom managementmethodieken die de projecten beter maken Deze methodieken verdienen meer aandacht in onze sector, de publieke bouw. Deze aandacht is precies de reden waarom CROW hier actie op onderneemt. Denk bijvoorbeeld aan kennisprogramma’s als Systems Engineering, Risicomanagement, Kostenmanagement en digitaal communiceren met VISI.

Deze vier onderwerpen spelen al jaren een belangrijke rol bij CROW. Ook BIM krijgt steeds meer aandacht, maar dat is geen kennisprogramma van CROW. Interessant nieuws voor u over BIM zullen wij wel opnemen in deze nieuwsbrief. 

Ontwikkelingen die een relatie hebben met CROW kennisprogramma’s en die interessant voor u kunnen zijn nemen we op in de tweemaandelijkse nieuwsbrief. In combinatie met het nieuws dat rechtstreeks uit de kennisprogramma’s komt krijgt u een breed, maar doeltreffend verhaal aangeboden om uw werk makkelijker te maken. Ook ons beeld wordt hiermee beter, vooral als u participeert!

Stuurt u een briefje terug?

Kennis delen betekent informatie brengen, maar ook luisteren en participeren. Dat doen wij, en ook u kunt dat doen door te bewegen in een van onze netwerken óf door simpelweg een briefje terug te sturen Wilt u opgedane kennis delen, praktijkervaringen vertellen, kritiek uiten, complimenten geven? Ik ben benieuwd!
Arjan Visser
Projectmanager CROW

Op de hoogte blijven? 

U kunt zich eenvoudig abonneren op de nieuwsbrief Projectmanagement.
Om op de hoogte blijven van het nieuws rondom Aanbesteden en Contracteren kunt u zich abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief Aanbesteden en/of de nieuwsbrief Contracteren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
Abonneer
 Security code
Scroll naar boven