Hoe kan CROW aansluiten bij het werkproces van de verkeersprofessional?

11-06-2014
Ik zie om me heen dat de wereld verandert en CROW verandert natuurlijk mee. Met alle kennis die we te bieden hebben, streven we ernaar professionals te ondersteunen in de keuzes die ze maken bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wij willen graag aansluiten bij het werkproces. Maar lukt ons dat ook? Dat is één van de vragen die we hopen te beantwoorden tijdens de Open Dag Verkeer en Vervoer die we op 26 juni voor het eerst organiseren.

Digitalisering

Een belangrijke ontwikkeling die ik zie is de digitalisering. Mensen maken ook in hun werk steeds vaker gebruik van tablets en mobiele telefoons voor het raadplegen van informatie. We proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen door onze publicaties ook elektronisch te ontsluiten. Denk daarbij aan onze kennismodules, maar bijvoorbeeld ook aan de rekentool Verkeersgeneratie en parkeren en de Mobiliteitsscan. Ook de cursussen Verkeer en Vervoer worden inmiddels voor een groot deel via een elektronische leeromgeving aangeboden. Tijdens de open dag besteden we aan al die vormen van kennis aandacht.

Waar heeft u behoefte aan?

Zoals gezegd is het bieden van een overzicht van ons aanbod niet het enige aspect van de open dag, Mijn collega’s en ik horen ook graag van de bezoekers of ze tevreden zijn of dat ze nog andere wensen hebben.
De Open Dag Verkeer en Vervoer op 26 juni aanstaande geeft u de mogelijkheid om te ervaren welke kennis en tools het cluster Verkeer en Vervoer te bieden heeft. Maar u heeft  ook de gelegenheid om ons persoonlijk te vertellen waar u behoefte aan heeft. Kunt u op 26 juni onverhoopt niet langskomen? Dan kunt u uiteraard ook via een reactie uw mening geven. Ik beantwoord vragen over de open dag natuurlijk ook graag.

Yvonne Gerards
Consulent Verkeer en Vervoer
yvonne.gerards@crow.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
Abonneer
 Security code
Scroll naar boven