CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

Ai, ai…aansprakelijk!

15-01-2014
Op 12 en 18 november 2013 organiseerde CROW twee bijeenkomsten*) over verschoven aansprakelijkheid in de bouw. Een dag voor de eerste bijeenkomst stelde Tweede Kamerlid Albert de Vries (PvdA) in Cobouw, dat de politiek de positie van eindgebruikers wil versterken, desnoods door het aanpassen van het Burgerlijk Wetboek. Tijdens de bijeenkomsten bleek dat de praktijk van bouwers en opdrachtgevers hier op zich best positief tegenover staat, althans tegenover het doel.Er zijn wel nog veel vragen en meningsverschillen over de aanpak en aandachtspunten in de uitwerking, houding en gedrag. Niet alleen voor de toekomst, maar ook hoe het nu gaat. Kortom, het werden boeiende bijeenkomsten, met dank aan de politiek.

Rapportage en presentaties beschikbaar

IBR maakte een rapportage van de twee bijeenkomsten, dus u kunt nu zelf teruglezen wat tijdens de workshops en paneldiscussies is besproken. Ook de presentaties staan online.

Wij gebruiken de komende tijd om te bekijken of en, zo ja op welke manier, we bij CROW verder invulling gaan geven aan het thema 'verschoven aansprakelijkheid'.

Wilt u meer weten over dit thema of een onderwerp agenderen?
Neem dan gerust contact met mij op via mail: visser@crow.nl.

Arjan Visser*) De bijeenkomsten werden mede mogelijk gemaakt door het O&O fonds Bouwnijverheid
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
Scroll naar boven