Gerelateerd


Workshop upgrade SSK-2018

Standaardsystematiek voor Kostenramingen

 • Datum: 24-10-2018
 • Productgroep: Workshop
 • Soort: Betaald

De Standaardsystematiek voor Kostenramingen (SSK) heeft een volledige upgrade ondergaan. Wilt u snel, goed en effectief bijgepraat worden over de vernieuwingen in deze systematiek? In twee uur hoort u alles over de nieuwe kennismodule Kostenmanagement en het bijbehorende rekenmodel. U wordt bijgepraat over de verschillen tussen de rekentool SSK-2010 en de nieuwe rekentool SSK-2018.

 
€ 125,00
excl. 21% btw
Inschrijven via de website is op dit moment helaas niet mogelijk. Wel kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor deelname. Bel de klantenservice: 0318 - 69 53 15 of e-mail klantenservice@crow.nl.
 • De kennismodule Kostenmanagement biedt u online alle informatie rond de Standaardsystematiek Kostenramingen (SSK). De SSK is een eenduidige systematiek voor het maken van kostenramingen in de GWW sector, van boven- en ondergrondse infrastructuur, utiliteitswerken, waterbouw en kunstwerken tot installatiewerken, voor investeringskosten en levensduurkosten.

  Wat leert u van deze workshop?

  Met de vernieuwde versie SSK-2018 is de systematiek geactualiseerd met onder meer een uniforme methode en eenduidig en afgestemd begrippenkader. Daar komt het rekenen aan levensduur-kostenberekening (de ‘tweede ‘C’ van LCC) nu bij. SSK-2018 is daarmee hét instrument om transparantie, inzicht in, en consequenties van kosten te krijgen gedurende de gehele levensloop van een object.

  Voor wie is deze workshop?

  In samenwerking met docent Joep van der Meer heeft CROW deze workshop ontwikkeld speciaal voor oud-cursisten van de bestaande cursussen Standaardsystematiek voor kostenramingen in de GWW en Kostendeskundigheid infrastructuur én voor mensen die op regelmatige basis werken met de rekentool SSK-2010.
     De bestaande cursussen zijn vanaf dit najaar ook geactualiseerd naar de SSK-2018. Voor meer basiskennis en verdieping verwijzen we u naar deze cursussen. Deze cursussen zijn ontwikkeld voor voor iedere professional die betrokken is bij en ervaring heeft met het opstellen van kostenramingen en die op de hoogte wil blijven van nieuwe kennis en ontwikkelingen op dit vlak. Zowel voor opdrachtgevers als voor adviesbureaus en aannemingsbedrijven.
 • CROW Hoofdkantoor (Ede)
  Horaplantsoen 18
  6717 LT Ede
  T: 0318 - 69 53 00
  Routebeschrijving auto, openbaar vervoer en fiets
Congressen en bijeenkomsten
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven