Werkconferentie Asfalt-Impuls

 • Datum: 25-03-2020
 • Duur: 12.30 - 16.30 uur
 • Locatie: Bouw & InfraPark Harderwijk
 • Productgroep: Thema bijeenkomst
 • Soort: Gratis

De Nederlandse maatschappij stelt steeds hogere eisen aan haar weginfrastructuur ten aanzien van beschikbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Om invulling te geven aan deze eisen hebben alle partijen die actief zijn in de asfaltsector de handen ineen geslagen en het programma Asfalt-Impuls gestart. Het vijfjarige programma heeft zich het volgende tot doel gesteld:

1. Verdubbeling van de gemiddelde levensduur van onze asfaltwegen
2. Halvering spreiding in levensduur
3. Halvering CO2-productie
4. En dat tegen gelijke of lagere kosten.

De bijeenkomst van 25 maart vervalt in verband met corona-maatregelen. Er wordt een nieuwe datum gepland. Inschrijven is niet meer mogelijk.
 

 
Gratis
Inschrijven via de website is op dit moment helaas niet mogelijk. Wel kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor deelname. Bel de klantenservice: 0318 - 69 53 15 of e-mail klantenservice@crow.nl.
 • In de loop van 2018 is in acht verschillende projecten begonnen met het invulling geven aan de doelstellingen van Asfalt-Impuls. Door de projecten worden de eerste resultaten opgeleverd. Het is nu de tijd om de eerste ervaringen met elkaar te delen én te kijken of het programma nog op koers ligt. Of dat er wellicht ook nieuwe initiatieven nodig zijn om de doelstellingen van het programma te bereiken.
   
  In een interactieve werkconferentie gaan we met elkaar de discussie aan over inhoudelijke en procesmatige zaken om de doelstellingen van het programma te bereiken. De werkconferentie is bedoeld voor alle direct betrokkenen bij het programma Asfalt-Impuls, maar ook voor professionals uit de sector die nog niet betrokken zijn bij het programma en willen bijdragen aan het bereiken van de doelstellingen van het programma.
 • Programma

  12.30     Inloop met koffie, thee en lunch

  13.00    Asfalt-Impuls: met elkaar op weg naar 2024!
               Plenaire openingssessie o.l.v. Frank van Berkum (dagvoorzitter), Edwin Griffioen (voorzitter Stuurgroep Asfalt-Impuls), Jan de Boer (Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland).

               Pitches projecten Asfalt-Impuls
               Plenaire sessie met korte toelichting op de lopende projecten van het programma.

               Twee discussieronden: Liggen we op koers?
               In twee discussieronden gaan de deelnemers aan de werkconferentie de discussie aan met de trekkers van de projecten. Vragen die aan de orde komen zijn o.a.:
  -           Op welke wijze draagt het project bij aan de doelstellingen van het programma?
  -           Wat is er nodig om de resultaten van het project in de praktijk werkend te krijgen?
  -           Wat is er aanvullend nodig om de doelstellingen van het programma te bereiken?

  De oogst!
  Plenaire afsluiting o.l.v. de dagvoorzitter waarin kort de oogst van de werkconferentie wordt opgehaald en waarin een doorkijk naar het vervolg van het programma wordt gegeven.

  16.30     Afsluitende borrel
 • Deelname is gratis. U bent van harte welkom!
 • Frank van Berkum (dagvoorzitter), Edwin Griffioen (voorzitter Stuurgroep / RWS), Jan de Boer (Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland).
 • Bouw & InfraPark Harderwijk
Scroll naar boven