VISI-Gebruikersbijeenkomst Delft spoorzone

  • Datum: 08 sep 2015
  • Productgroep: Thema Bijeenkomst
  • Soort: Gratis
  • Vakgebied(en): Contracteren

Op 8 september 2015 om 13.00 uur organiseert CROW een VISI Gebruikersbijeenkomst, in Delft (spoorzone). Dit keer staan VISI op het spoor en in de b&u centraal. Daarnaast komt ‘werken aan samenwerking’ met Enterprise Engineering aan bod. De bijeenkomst is gratis, en bedoeld voor alle VISI-gebruikers, maar ook gebruikers van andere open BIM standaarden zijn welkom.

Prijs per persoon: Gratis
Momenteel zijn er geen beschikbare data
VISI is bij de bouw van de nieuwe Delftse spoorzone in meerdere projecten toegepast, bij de tunnelbouw maar ook bij de uitiliteitsbouw. Betrokkenen bij deze projecten willen graag hun, overigens zeer positieve, ervaringen met u delen. In een kleine excursie gaan we delen van het stationproject bekijken. In het tweede deel van de bijeenkomst nemen wij u mee in het ‘werken aan samenwerking’ met Enterprise Engineering. De spreker legt uit hoe bedrijven effectiever kunnen functioneren op basis van de objectief vast te stellen constructie van hun organisatie. 

De bijeenkomst is bedoeld voor alle VISI-gebruikers. Vragen, discussie, het mag allemaal. Wij begroeten u graag op dinsdag 8 september!
13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Opening en welkom door Flip Rosdorff, voorzitter VISI Gebruikerscomité
13.45 uur Toepassing VISI in b&u- en gww-projecten in Delft door Frits Erdmann en Rob de Weijze
14.50 uur Kleine excursie rondom het nieuwe stationsgebouw Delft
15.30 uur Excellent Samenwerken door Enterprise Engineering door Theo Janssen (Delta Change consultants)
16.30 uur Afsluiting en borrel

Wijziging programma

Het programma is gewijzigd. De VISI Transactiecatalogus en stand van zaken BIM Loket en VISI zullen in een volgende bijeenkomst aan de orde komen.
Deelname is gratis maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, willen wij namelijk graag dat u ook echt komt. Inschrijven kan via de inschrijfknop. 

Hier komen de nieuwsberichten

Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft
Barbarasteeg 2,
2611 BM Delft

Bereikbaarheid en parkeren

In Delft vinden verschillende werkzaamheden plaats. De activiteiten hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de stad.
Parkeren kan (betaald) om en nabij het station, Parkeergarages Zuidpoort, Phoenixstraat, of op de P+R Nijverheidsstraat. Deze parkeergelegenheden liggen op ongeveer 5 minuten lopen van de locatie.
 

Vragen?

Annika Meijering

Medewerker Service & Realisatie

Bel of mail met