Parkeren en gedrag

 • Datum: 19-09-2017
 • Locatie: CitizenM, Gelderseplein 50, Rotterdam
 • Productgroep: Thema bijeenkomst
 • Soort: Gratis

​Op dinsdagmiddag 19 september organiseert CROW samen met de Europese organisatie POLIS en de European Parking Association (EPA) een themamiddag over parkeren en gedrag in Rotterdam. Deze bijeenkomst is voorafgaand aan het internationale parkeercongres van de European Parking Association in Rotterdam, op 20 en 21 september.

 
Gratis
U kunt zich hier inschrijven.
 • Parkeerbeleid is een belangrijke schakel in het verkeers- en vervoersbeleid en is van grote invloed op de leefbaarheid, bereikbaarheid en vitaliteit van onze steden en dorpen. Parkeerbeleid is één van meest effectieve middelen om het mobiliteitsgedrag te beïnvloeden. Hiervoor zijn talrijke maatregelen mogelijk, de één effectiever dan de ander, afhankelijk van de situatie.

  Leidraad voor de inhoud van de middag is de CROW kennistool ‘Parkeren en gedrag’. Alle relevante kennis op het gebied van parkeren en gedrag is hierin op een rij gezet. Hiervoor zijn meer dan 500 literatuurbronnen en experts geraadpleegd. De conclusies en de toolbox worden ingeleid en geïllustreerd aan de hand van Europese (Leuven, Lille en Southend on Sea) en Nederlandse cases (waaronder uit de gemeentes Den Haag en Utrecht).

  Figuur: Opbouw tool Parkeren en Gedrag.

  Voor wie?

  Deze middag is bedoelt voor u als professional die zich bezig houdt met parkeren. Deelnemers komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit het buitenland. Aansluitend de volgende dagen is het internationale parkeercongres van de European Parking Association in Rotterdam. Deelnemers van dit congres worden ook van harte voor deze middag uitgenodigd. De voertaal is dan ook Engels.

  Meer informatie

  Publicatie Parkeren en Gedrag
  De publicatie is kosteloos te downloaden op www.crow.nl/parkeren-en-gedrag.

  Kennistool Parkeren en gedrag
  De kennis is interactief te raadplegen via de kennistool Parkeren en gedrag. De kennistool is toegevoegd aan de uitgebreide Online Kennismodule Parkeren (www.crow.nl/KMpar).

  Contactpersoon

  Wilma Slinger, CROW, wilma.slinger@crow.nl
  Ivo Cre, Polis, icre@polisnetwork.eu

 • De bijeenkomst vindt plaats van 13.30 tot 17.00 uur.
 • U kunt zich hier inschrijven.
Joan Ignatia
Medewerker Service & Realisatie
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven