RISNET Masterclass Projectmanagement & Best Value Approach Groeistap in volwassenheid met de best value approach

  • Datum: 21 mei 2015
  • Productgroep: Thema Bijeenkomst
  • Soort: Gratis
  • Vakgebied(en): Aanbesteden, Contracteren

In de masterclass van 21 april hebben Huibert van Wijngaarden (Curro &Co) en Sjoerd Blokpoel (Gemeente Amsterdam) de deelnemers met verschillende brillen naar de volwassenheid van risicomanagement laten kijken. Vanuit een theoretische kant met het model van Risicovolwassenheid en vanuit de praktijk van de intensiteitniveaus in Amsterdam. De beiden kanten lieten zien dat een volgende groeistap in volwassenheid binnen bereik is, maar niet vanzelf komt.

Prijs per persoon: Gratis
Momenteel zijn er geen beschikbare data

Groei met Best Value Approach

In deze masterclass zullen beide masters deze stap verder uitwerken. De Best Value Approach zal daarbij dienen als leidraad. Dit is namelijk de enige methode in de bouwpraktijk die werkelijk principle-based is. Daardoor worden doelgerichtheid, expertise en zelfsturing bevorderd, en komt een volgende groeistap in zicht. Dit vraagt uiteraard wat van project- en risicomanagement, de achterliggende organisaties én vooral ook van de betrokken mensen. 
 
Opnieuw willen wij met u als risicovolwassen deelnemers verder het gesprek aan om onze ideeën te koppelen aan uw kennis en ervaringen.

Programma

13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Aanvang programma:
Lezingen Sjoerd Blokpoel en Huibert van Wijngaarden
16.45 uur Afronding
17.00 uur Netwerkborrel
 
 

De Masters

Sjoerd Blokpoel is Teammanager Ingenieursbureau (Risicomanagement, Planning, Kosten) van Gemeente Amsterdam en geeft daar onder andere vorm aan de ontwikkeling van risicomanagement, planning en kostendeskundigheid. Dit gaat niet alleen over de kwalitatieve prestaties, maar vooral ook over voor de inhoudelijke ontwikkeling van vakmanschap en professionaliteit in de rolverdelingen die de nieuwe organisatie van de Gemeente sinds januari 2015 kent.
 
Huibert van Wijngaarden is managing partner van Curro+Company en bedrijfs- en organisatieadviseur met passie voor ontwikkelen en innoveren. Samen met de opdrachtgever en betrokkenen werkt hij in een combinatie van adviseren, leren, begeleiden en ondersteunen van directies, management(teams) en organisaties aan organisatie- en managementvraagstukken als leiderschap, zelfsturing, postmoderne management- en organisatievormen en performance-optimalisatie.
Deelname voor deze masterclass is gratis.

Locatie

Van der Valk
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal

Route
De presentatie van de Masterclass is beschikbaar via Slideshare:

Presentatie Sjoerd Blokpoel en Huibert van Wijngaarden