Regiobijeenkomst: Toekomst Stedelijk Verkeersmanagement - Den Haag

 • Datum: 13-04-2016
 • Locatie: New Babylon Meeting Center, Den Haag
 • Productgroep: Thema bijeenkomst
 • Soort: Gratis

Stedelijk Verkeersmanagement (SVM) gaat in de toekomst een steeds grotere rol spelen. Maar welke rol is dat? En hoe kan Stedelijk Verkeersmanagement helpen bij het faciliteren van de groeiende en veranderende vraag naar mobiliteit?

 
Gratis
U kunt zich via deze pagina inschrijven.
 • Versterken van verkeersmanagement  

  Verschillende organisaties die betrokken zijn bij verkeersmanagement zien dat de mogelijkheden van stedelijk verkeersmanagement niet voldoende worden benut. Er is veel meer focus, aandacht en kennis nodig voor verkeersmanagement-aspecten zoals parkeren, fiets en tijdelijke verkeerssituaties (evenementen). Daarom hebben CROW, Platform Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders, TrafficQuest en Landelijk Verkeersmanagement Beraad de werkgroep 'Stedelijk Verkeersmanagement' opgericht.

  Uitnodiging: regionale informatiebijeenkomst

  Graag informeren wij u als wegbeheerder over de nieuwe werkgroep via één van de drie regiobijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomst hoort u waarom stedelijk verkeersmanagement de hoogste prioriteit verdient. Ook zijn wij benieuwd waar wegbeheerders tegenaan lopen (wat zijn wensen en behoeften). De kennis en informatie wordt meegenomen in de verkeersmanagmentwerkplannen van de bij de werkgroep aangesloten organisaties.

  Voor wie?

  De regiobijeenkomsten zijn exclusief voor stedelijke wegbeheerders die werkzaam zijn binnen gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. De bijeenkomsten vinden plaats op 1 april (Helmond), 13 april (Den Haag) en 10 mei (Zwolle). Toegang is gratis.
 • Programma

  9.00 uur Inloop en koffie
  9.30 uur Opening door gastgemeente
  9.45 uur  Presentatie ‘Waarom stedelijk verkeersmanagement de hoogste prioriteit dient te krijgen’
  10.15 uur Pauze
  10.45 uur Inventarisatie behoefte van gemeenten (welke vragen leven er, welke dilemma’s zijn er in de praktijk, welk onderzoek is nodig, etc.)
  11.45 uur Afsluiting
  12.00 uur Lunch
 • Locatie en route

  New Babylon Meeting Center
  Anna van Buerenplein 29
  2595 DA  Den Haag
  (2e verdieping, naast station Den Haag Centraal)

  Plan uw route (Google Maps)
   
 • Inschrijformulier

  U kunt zich inschrijven via de website van het Platform WOW (Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders).Schrijf u met dit inschrijfformulier in voor de regiobijeenkomst in Den Haag.  

  Overzicht data en locaties

  In totaal zijn er drie regiobijeenkomsten. Kies de datum en locatie van uw voorkeur:
   
 • Meer informatie

  Heeft u vragen of opmerkingen over de regiobijeenkomsten Stedelijk Verkeersmanagement? Neem dan contact op met Emile Oostenbrink, projectmanager CROW Verkeer en Vervoer: emile.oostenbrink@crow.nl.
   
Congressen en bijeenkomsten
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven