CROW Levende Stad: Praktijkmiddag beeldkwaliteit 2016

 • Datum: 14-06-2016
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Gratis
 • Thema: Beeldkwaliteit, CROW Levende Stad

Deze bijeenkomst is gratis voor de partners van het netwerk CROW Levende Stad. Bekijk of uw organisatie partner is. Is uw organisatie nog geen partner en wilt u toch deelnemen? Dan kunt u partner worden van CROW Levende Stad of ervoor kiezen € 195,- per persoon te betalen.

 
Gratis
Inschrijven via de website is op dit moment helaas niet mogelijk. Wel kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor deelname. Bel de klantenservice: 0318 - 69 53 15 of e-mail klantenservice@crow.nl.
 • Het is tijd voor bezinning. De beeldsystematiek wordt weliswaar breed toegepast, het levert vaak ook problemen op of het werkt niet zoals de systematiek oorspronkelijk voor bedoeld is. Tijd om terug naar de basis te gaan: Waarom en waarvoor gebruiken we de beeldsystematiek?

  Op 14 juni 2016 wordt alweer voor de zevende keer de Praktijkmiddag Beeldkwaliteit georganiseerd. Tijdens deze middag is er weer volop gelegenheid om uw eigen ervaringen te presenteren, oplossingen en problemen te bespreken en om nieuwe toepassingsmogelijkheden te verkennen.
   

  Editie 2017

  De achtste editie van de Praktijkmiddag Beeldkwaliteit vindt plaats op 6 juni 2017 in Zoetermeer.
  Ga naar de bijeenkomstpagina.

 • Terugblik

  Nog even nagenieten van de Praktijkmiddag Beeldkwaliteit van CROW Levende Stad? Lees de Twitter-feed en sfeerverslag of spot uzelf op een van de gemaakte foto's. Voor de beschikbaar gestelde presentaties verwijzen we u graag naar Slideshare.

  Binnenkort volgt ook nog het betoog van Harro Verhoeven.
EDITIE 2017
Ga hier naar de bijeenkomstpagina van de Praktijkmiddag Beeldkwaliteit 2017.
Scroll naar boven