CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

OV-Klantenbarometer 2014

 • Datum: 19-03-2015
 • Productgroep: Thema Bijeenkomst
 • Soort: Gratis
 • Thema: Openbaar vervoer

Eind 2013 gaven de reizigers in het lokale en regionale openbaar vervoer als rapportcijfer een 7,41. Dat was het hoogste cijfer in 13 jaar OV-Klantenbarometer. Zou dat cijfer een jaar later, eind 2014, nog hoger zijn? Op donderdag 19 maart 2015 presenteert CROW-KpVV de laatste cijfers.

 
Gratis
Inschrijven via de website is op dit moment helaas niet mogelijk. Wel kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor deelname. Bel de klantenservice: 0318 - 69 53 15 of e-mail klantenservice@crow.nl.
 • De nieuwe concessies Tram & Bus Utrecht, Twente en IJsselmond zijn nu voor het eerst gemeten. Datzelfde geldt voor de overgang van de treindienst Almelo - Mariënberg naar een nieuwe vervoerder. Welke van de onderzoeksgebieden zijn voor de derde, vierde, vijfde, zesde of misschien zelfs zevende keer op rij hoger gewaardeerd? En welke kachelen achteruit? Hoe staat het met de ontwikkeling van de sociale veiligheid? Heeft de uitdunning van het ov-net, die hier en daar voelbaar was, zijn weerslag gekregen op de rapportcijfers? In welke gebieden of op welke lijnen lijnen is de klantwaardering met stip gestegen? En waar heeft deze een pijnlijke veer moeten laten? u hoort het allemaal op 19 maart. Eén tipje van de sluier: er is een nieuwe nummer 1.

  Voor wie?

  Dit is een besloten bijeenkomst en uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van ov-autoriteiten, gemeenten en ov-bedrijven. Deze mensen worden persoonlijk uitgenodigd.

  Rapporten

  Aan het eind van de ochtend kunnen de ov-autoriteiten en de vervoerders 'hun' rapport met alle details meenemen. Pas op dinsdag 24 maart 12.00 uur staan de rapporten en de webtool online.

 • De terugblik vindt u in de Bibliotheek Verkeer en Vervoer
 • Contactinformatie

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  Gerard van Kesteren: Gerard.vankesteren@crow.nl
Scroll naar boven