Netwerkdag Collectief Vervoer

 • Datum: 18-01-2018
 • Duur: 1 dag
 • Locatie: De Kuip, Rotterdam
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Gratis

Onder het moto “samen verder” worden voor het eerst dit jaar de traditionele OV-Netwerkdag en het landelijke congres Doelgroepenvervoer gecombineerd in een dag. De Netwerkdag Collectief Vervoer brengt dit jaar sleutelfiguren uit het openbaar en publiek vervoer samen, met als doel door uitwisseling van kennis en inzichten, het doelgroepenvervoer een innovatieve impuls te geven. De bijeenkomst is een samenspel van inspirerende keynotes, parallelsessies, talks en een netwerklunch.

 
Gratis
18-01-2018, Stadion Feijenoord - De Kuip
 • App

  Voor de liefhebbers die alvast graag real time op de hoogte gehouden willen worden van het programma, achtergronden en de laatste nieuwtjes: download gratis de congres-app NDCV2018. De app is verkrijgbaar in Apple Store en Play Store. De inlogcode voor het gebruik van de app: NDCV2018.

            


  Voor wie

  Ov-partners van overheden, opdrachtgevers en -nemers, belangenorganisaties, doelgroepenvervoer, kennisinstituten, initiatiefnemers, belangenorganisaties, adviesbureaus, kennisinstituten en studenten (mobiliteit, verkeerskunde, logistiek, ruimtelijke ordening).
  *Let op: Er wordt dit jaar een toegangsprijs van 175 euro ex btw gehanteerd voor adviesbureaus. Overige organisaties hebben kosteloos toegang.  

 • Programma

  09.30 uur – Inloop en registratie.
  Geen plenaire start, maar meteen actie op het Community Plein. Pak een kop koffie, stel je eigen programma samen en ga naar een van de co-creatie sessies waar, door middel van aansprekende (visuele) voorbeelden, thema’s/projecten worden gepresenteerd.

  Centraal op het plein is het OV-Community Café, waar je zelf je onderwerpen kunt inbrengen en met elkaar in gesprek gaan, onder leiding van Wim Van Tilburg (directeur CROW-KpVV). 

  12.00 uur - Netwerklunch 
  Heerlijke broodjes, soep en andere lekkernijen.

  13.15 uur – Smart Talk
  Een (internationale) spraakmaker praat je bij over wat er gaande is op het gebied van collectief vervoer en wat de ontwikkelingen zijn.

  14.00 uur – Community Plein
  Vervolg co-creatie sessies. Het OV-Community Café is open voor bezoek. Consumpties staan klaar.

  15.00 uur – Plenaire afsluiting
  Jonge veranderaars
  Een aantal Jonge Veranderaars presenteren ideeën voor aangenaam reizen in het Collectief Vervoer.

  Het Manifest
  De top 3 van alle workshops staan centraal. Wat hebben we vandaag geleerd tijdens de co-creatie sessies en in het Café? Wat viel op en hoe gaan we verder? De gespreksleiders vertellen er alles over. De zaal doet mee en met elkaar wordt vanuit de top 3 een manifest samengesteld van 10 uitdagingen. Dit manifest wordt overhandigd aan de Staatssecretaris I&M. 

  Als laatste wordt de online Collectief Vervoer Community geïntroduceerd.

  16.15 uur – Napraatborrel of op huis aan
 • App

  Voor de liefhebbers die alvast graag real time op de hoogte gehouden willen worden van het programma, achtergronden en de laatste nieuwtjes: download gratis de NDCV2018 App. De app is verkrijgbaar in Apple Store en Play Store. De inlogcode voor het gebruik van de app: NDCV2018.

            
 • Inschrijven

  U kunt zich via onderstaande of bovenstaande inschrijfknop aanmelden.

  *Let op: Er wordt dit jaar een toegangsprijs van 175 euro ex btw gehanteerd voor adviesbureaus. Overige organisaties hebben kosteloos toegang.

 • Locatie  Stadion De Kuip - Maasgebouw
  Van Zandvlietplein 1
  3077 AA Rotterdam

  Routebeschrijving
Joan Ignatia
Medewerker Service & Realisatie
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven