Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2017

  • Datum: 23 nov 2017
  • Productgroep: Congres
  • Soort: Betaald
  • Vakgebied(en): Openbare ruimte

Op donderdag 23 november 2017 vindt in Tilburg de 5e editie plaats van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte plaats. Ruim 350 professionals uit het werkveld van beheer gaan een dag tegemoet vol nieuwe kennis, inzichten en verrassende ontmoetingen. Top-keynote speakers, pitches, deelsessies en gesprekken aan de statafel tijdens de 'proeverij'. Gastheer gemeente Tilburg, sponsors, sprekers en het organisatieteam begroeten u graag.

Prijs per persoon: € 450,00
Excl. 21% BTW
23-11-2017, Midi-theater Tilburg

Kennis van strategie en beleid tot uitvoering

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2017 (NCBOR 2017) is hét vakcongres waarbij het 100% draait om kennis over het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Het congres is voor medewerkers van overheidsorganisaties (gemeenten, provincies, waterschappen, het Rijk) en bedrijven (groenaannemers, advies- en ingenieursbureaus) die betrokken zijn bij beleid, beheer en inrichting van de openbare ruimte. 

Wilt u weten hoe collega-organisaties omgaan met beheer en onderhoud? Wat de effecten zijn van de regierol van overheden? Over innovaties, methoden en technieken die tijd en geld besparen? Op het congres van donderdag 23 november in Tilburg krijgt u antwoorden en praktische handvatten voor uw eigen organisatie.
 

Gemeente Tilburg heet u welkom!

De Tilburgse Kermis, wie kent 'm niet? De kermis staat (naast het doel) synoniem voor de invloed op de openbare ruimte en bereikbaarheid van de stad. Want hoe ga je hier mee om? Op donderdag 23 november ('save the date') hoort u meer als gastheer Gemeente Tilburg de deuren van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2017 voor u opent. Mario Jacbos, wethouder Leefomgeving en Openbare Ruimte nodigt u in deze videoboodschap van harte uit.

Video-introductie-Tilburg-v1-01.png

Programma 2017 - in ontwikkeling

Op deze pagina verschijnt het programmaoverzicht van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2017. Momenteel is het programma in ontwikkeling. De basis bestaat uit een plenair deel met top-keynote speakers en pitches. Daarnaast is er een parallel programma met een 'proeverij' (gesprekken aan tafel) en deelsessies waarin de pitches van het plenaire programma verder worden uitgewerkt en verdiept.
 

Meebouwen aan de inhoud?

130311westerbroek02_v1-00-(1).jpgIneke Westerbroek is projectmanager Beheer Openbare Ruimte bij CROW en voorzitter van het organisatieteam. Zij heeft voor u als beheerder de vraag om mee bouwen aan de inhoud van het congres: "Welk onderwerp, thema, trend of visie mag volgens u niet ontbreken op het congres in Tilburg? Waarover zou u een vakdebat willen horen? Ik ben benieuwd naar uw reactie. Stuur uw  mail naar: Ineke.Westerbroek@crow.nl."

Met alle ingezonden suggesties gaat de organisatie samen met de Raad van Advies aan de slag. Elke inzender krijgt bericht. Voor de zomer willen we het thema van het congres hebben vastgesteld. Direct na de zomer volgen de eerste sessies, sprekers en andere (verrassende) programma-onderdelen. Bouwt u mee?

Inschrijven congres

De basisprijs per deelnemer bedraagt € 450,-. De prijs voor leden van (Kennismakings)partnerschap CROW-Levende stad, leden actieve CROW-werkgroepen en abonnees Acquire Publishing (Straatbeeld, BuitenSpelen en Stedebouw & Architectuur) bedraagt € 395,-. De prijs voor studenten bedraagt € 25,-. Overheidsorganisaties met een Partnerschap-abonnement CROW-Levende stad ontvangen naast de kortingsprijs ook twee gratis kaarten. Sponsors: kies in het formulier voor de rol 'sponsor' (facturering volgens sponsorpakket). 
 

Early bird korting t/m 31 augustus 2017

'Early birds' krijgen korting als zij zich vroeg voor het congres inschrijven. U ontvangt een korting van EUR 50,- op de entreeprijs. Noteer de datum in uw agenda en reserveer nu alvast een plek voor 23 november 2017 in het Midi-Theater in Tilburg.
 

Let op! De kortingsregelingen worden pas na het congres verwerkt en gefactureerd en zijn dus niet zichtbaar tijdens het bestelproces. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Mail naar: congressen@crow.nl.

Locatie van het congres

Het congres vindt plaats op meerdere locaties in Tilburg. De hoofdlocatie is het Midi-theater. De locaties gaan u verrassen. Het zijn inspirerende ruimtes waar u naast kennis ook nieuwe energie en ideeen opdoet. De hoofdlocatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeergarages liggen op loopafstand van het theater. Hierbij de dichtsbijzijnde garages: '013-Tivoli' en 'De Heuvelpoort'. 

 

Contact- en adresgegevens

Kennis delen en samenwerken

De sponsors van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte ondersteunen de kern van het congres: kennis delen, verbinden en samenwerken. Ondersteunt uw bedrijf ook deze kern? En wilt u uw bedrijf en diensten presenteren aan ruim 350 professionals uit het werkveld van beheer en onderhoud? Neem contact op met Michiel Noordzij van mediapartner Acquire Publishing (mnoordzij@acquiremedia.nl / 038-4606384).
 

Sponsors congres 2016

Normeninstituut-bomen.png

  


 

logo DON Bureau
 
Logo_CMYK_volvlak-(1).jpg
TFI-logo-NL.jpg LOGO-C-IOR-v1-00.jpg Logo-Buiten-Beter.png  

 

Terugblik: 'Top-congres'

Op donderdag 24 november 2016 vond het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte plaats in het World Trade Center in Rotterdam. Gastheer gemeente Rotterdam en de CROW-dagvoorzitters Ineke Westerbroek, Harro Verhoeven en Ceciel van Iperen loodsten de deelnemers vakkundig door de dag. Met een record aantal van 320 bezoekers, een thema dat aansprak (Beheer, de stuwende kracht), een sterk inhoudelijk programma en lekkernijen van het Rotterdamse 'Koekela', was het voor deelnemers een top-congres, een geslaagde editie!    

Lees het uitgebreide verslag


Links en downloads

 

Sfeerimpressie

1.jpg    17.jpg

19.jpg    27.jpg

32.jpg   45.jpg

63.jpg   64.jpg

74.jpg    81.jpg


Dank voor uw deelname, inzet en bijdrage!

Deelnemers, sprekers en sponsors van het congres: hartelijk dank voor uw komst, inzet en bijdrage. Samen met u is deze editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte succesvol verlopen. Het is prachtig om te zien hoe honderden professionals elkaar weten te vinden in de sessies, bij de lunch en aan discussietafels. Speciale dank aan gastheer gemeente Rotterdam voor de begeleiding en mede-organisatie.
Gemeente Tilburg neemt het stokje als gastgemeente over en gaat voor u met het NCBOR 2017 aan de slag!