Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019

 • Datum: 28-11-2019
 • Locatie: Zaanstad
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Betaald
 • Thema: Beeldkwaliteit, Beeldkwaliteit, CROW Levende Stad, Groen, iAMPro, IMBOR, IMBOR, Kosten, baten en benchmarking, Regie en participatie

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019 op 28 november is dé kennis- en ontmoetingsplek voor professionals die werkzaam zijn in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. ‘De beheerder van morgen weet waar het om draait’ is het thema van dit jaar. De focus ligt de komende weken op het bekend maken van het programma, sprekers en verdere inhoud. De keynote speaker mogen we alvast bekend maken: ‘Coen Jutte’, veranderexpert, muzikant en bovenal een bijzonder inspirerende spreker! Wil jij netwerken, mee discussiëren, geïnspireerd raken en nieuwe kennis opdoen? Dan is het NCBOR congres wat voor jou! Wij ontmoeten je graag de 28e november in Zaandam!

 
€ 450,00
excl. 21% btw
28-11-2019, Hembrugterrein
 • Gemeente Zaanstad neemt het stokje als gastgemeente over en gaat samen met de organisatie van CROW en CROW Levende Stad aan de slag voor NCBOR 2019.

  Lees hier het interview tussen gastgemeente Zaanstad en Ineke Westerbroek van CROW:  ‘Zaanstad biedt podium voor de beheerder van morgen’

  In deze video vindt u alvast een voorproefje op de 2019-editie.
   
 • Inmiddels heeft de Raad van Advies om de tafel gezeten om de thematiek van deze editie definitief vast te stellen ‘De beheerder van morgen’. Hoe geef je blijvend invulling aan deze vernieuwde en centrale rol? Het NCBOR geeft je ideeën, handvatten, inspiratie en praktijkvoorbeelden hoe je als beheerder je competenties kan inzetten om morgen direct mee aan de slag te gaan. 
   

  Raad van Advies

  Raad van Advies: 1. Lotte Smit (CROW), 2. Harro Verhoeven (CROW), 3. Albert Koolma (Gemeente Den Haag), 4. Frans van den Goorbergh (Larenstein), 5. Erik Punt (De Eijck Groep), 6. Jaap Meindersma (Gemeente Almere), 7. Willem Totté (Gemeente Zaanstad), 8. Wim in ’t Veld (Verheij), 9. Harry van Duijnhoven (Kragten), 10. Ineke Westerbroek (CROW), 11. Wiebe Oosterhoff (Gemeente Rotterdam), 12. Suzanne van der Bruggen (Plein Civiel), 13. Egbert Roozen (VHG), 14. Ramon Kingma (Gemeente Zaanstad), 15. Bas Peeters (NVRD)
   

  Keynote

  CoenCoen Jutte – Verander expert & muzikant
   
  Veranderexpert en muzikant Coen Jutte ontwikkelde zijn stijl in het theater en zijn kennis bij Aberkyn van McKinsey. Of het nu gaat om veranderen, samenwerken, leiderschap of vitaliteit, zijn motivational speech haalt u speels uit de comfortzone en begeleidt u van inspiratie naar actie: wat gaan we vanaf morgen anders doen?
   
  We moeten anticiperen op een steeds sneller veranderende wereld. Ons brein is echter behoudzuchtig en houdt ons in de comfortzone. Zodat we blijven doen wat we deden om vooral te krijgen wat we kregen. Hoe doorbreken we deze patronen? Hoe veranderen we mee? en Hoe leren en groeien we echt? In zijn motivational speech de Nootenkraker legt Coen Jutte uit hoe ons brein werkt én laat u werkelijke verandering beleven.
   
  Coen Jutte’s Nootenkraker: wat doe ik morgen anders?
   
  Over Coen Jutte
  Als Delfts ingenieur begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Aansluitend richtte hij stichting De Nationale Proeftuin op en toerde hij langs de Nederlandse theaters als cabaretier én begenadigd pianist. Na enige tijd verbonden te zijn geweest als expert aan Aberkyn, een change leadership firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Met zijn gelijknamige speech is hij een veelgevraagd spreker over groei, leren, veranderen en doorbreken van patronen.


  Invulling programma
  Op dit moment wordt hard gewerkt aan de invulling van het programma van de gehele dag, en natuurlijk ook aan de deelsessies. Ook dit jaar komt er weer voor elk wat wils. Thema’s die zeker aan de orde zullen komen zijn onder andere de nieuwe beheersystematiek, kerncompetenties en vaardigheden voor de beheerder in de toekomst, IMBOR, het nieuwe Amersfoortse Handboek IOR, lean contractmanagement, assetmanagement Mens & Organisatie en een vernieuwende beheerstrategie.
   
  Naast de deelsessies organiseert gemeente Zaanstad ook een boeiende excursie op het Hembrugterrein, het gebied rondom de congreslocatie. Niet alleen de historie is interessant, maar vooral de aankomende plannen van een vernieuwende samenwerking tussen diverse publieke en private partijen op het gebied van beheer.
   
  Houd de website in de gaten, de komende tijd volgt meer inhoudelijke informatie over het programma.
   
 • Deelnamekosten
  Reguliere deelnemer - € 450,00
  Lid actieve werkgroep CROW - € 395,00
  Ambassadeur iAMPro - € 395,00
  Abonnee Vakbladen Acquire Publishing (o.a. Straatbeeld, BuitenSpelen, Stedebouw & Architectuur, Ruimte en Licht) - € 395,00
  Partner CROW Levende Stad - € 395,00*
  Student - € 25,00

  * Alle partners van CROW Levende Stad krijgen korting (€ 395,00)
  * Alleen deelnemende CROW Levende Stad-gemeenten krijgen de eerste 2 entreekaarten gratis. Aanmelding is o.b.v. datum/tijd.

  Let op: als partner van CROW Levende Stad meldt u zich aan via onderstaande inschrijfknop en kiest vervolgens voor de optie ‘Partner CROW Levende Stad - € 395,00 - excl. btw’. In stap 3 van het bestelproces kiest u voor ‘achteraf betalen’. CROW past handmatig de facturatie aan indien u als gemeente recht heeft op gratis toegang.
 • Voor inhoudelijke vragen of ideeën kunt u contact opnemen met Ineke Westerbroek (ineke.westerbroek@crow.nl).

  Voor praktische en overige vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling congressen via 0318 - 69 98 88.
 • Op 22 november 2018 vond het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte plaats in Kunstlinie Almere Flevoland, te Almere. Met het thema 'Met andere ogen' hebben beheerders een nieuwe visie kunnen ontwikkelen op de veranderende wereld. Een wereld die voor veel vraagstukken staat, met de beheerder als spin in het web.

  Lees hier de terugblik van 2018.
Congressen en bijeenkomsten
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven