Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019

 • Datum: 28-11-2019
 • Locatie: Zaanstad
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Betaald

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019 is dé kennis- en ontmoetingsplek voor professionals die werkzaam zijn in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Op donderdag 28 november kijken we naar de toekomst van beheer van de openbare ruimte, aan de hand van theorie en praktijkervaringen. Daarnaast bieden we volop ruimte om te netwerken met vakgenoten en organisaties.

 
€ 450,00
excl. 21% btw
28-11-2019, Hembrugterrein
 • Gemeente Zaanstad neemt het stokje als gastgemeente over en gaat samen met de organisatie van CROW en CROW Levende Stad aan de slag voor NCBOR 2019.

  Lees hier het interview tussen gastgemeente Zaanstad en Ineke Westerbroek van CROW:  ‘Zaanstad biedt podium voor de beheerder van morgen’

  In deze video vindt u alvast een voorproefje op de 2019-editie.
   
 • Inmiddels heeft de Raad van Advies om de tafel gezeten om de thematiek van deze editie definitief vast te stellen ‘De beheerder van morgen’. Hoe geef je blijvend invulling aan deze vernieuwde en centrale rol? Het NCBOR geeft je ideeën, handvatten, inspiratie en praktijkvoorbeelden hoe je als beheerder je competenties kan inzetten om morgen direct mee aan de slag te gaan. 
   

  Raad van Advies

  Raad van Advies: 1. Lotte Smit (CROW), 2. Harro Verhoeven (CROW), 3. Albert Koolma (Gemeente Den Haag), 4. Frans van den Goorbergh (Larenstein), 5. Erik Punt (De Eijck Groep), 6. Jaap Meindersma (Gemeente Almere), 7. Willem Totté (Gemeente Zaanstad), 8. Wim in ’t Veld (Verheij), 9. Harry van Duijnhoven (Kragten), 10. Ineke Westerbroek (CROW), 11. Wiebe Oosterhoff (Gemeente Rotterdam), 12. Suzanne van der Bruggen (Plein Civiel), 13. Egbert Roozen (VHG), 14. Ramon Kingma (Gemeente Zaanstad), 15. Bas Peeters (NVRD)
   
  De grote lijnen van het congres zijn inmiddels bekend. Binnenkort wordt hier het programma gepresenteerd.

 • Deelnamekosten
  Reguliere deelnemer - € 450,00
  Lid actieve werkgroep CROW - € 395,00
  Ambassadeur iAMPro - € 395,00
  Abonnee Vakbladen Acquire Publishing (o.a. Straatbeeld, BuitenSpelen, Stedebouw & Architectuur, Ruimte en Licht) - € 395,00
  Partner CROW Levende Stad - € 395,00*
  Student - € 25,00

  * Alle partners van CROW Levende Stad krijgen korting (€ 395,00)
  * Alleen deelnemende CROW Levende Stad-gemeenten krijgen de eerste 2 entreekaarten gratis. Aanmelding is o.b.v. datum/tijd.

  Let op: als partner van CROW Levende Stad meldt u zich aan via onderstaande inschrijfknop en kiest vervolgens voor de optie ‘Partner CROW Levende Stad - € 395,00 - excl. btw’. In stap 3 van het bestelproces kiest u voor ‘achteraf betalen’. CROW past handmatig de facturatie aan indien u als gemeente recht heeft op gratis toegang.
 • Voor inhoudelijke vragen of ideeën kunt u contact opnemen met Ineke Westerbroek (ineke.westerbroek@crow.nl).

  Voor praktische en overige vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling congressen via 0318 - 69 98 88.
 • Op 22 november 2018 vond het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte plaats in Kunstlinie Almere Flevoland, te Almere. Met het thema 'Met andere ogen' hebben beheerders een nieuwe visie kunnen ontwikkelen op de veranderende wereld. Een wereld die voor veel vraagstukken staat, met de beheerder als spin in het web.

  Lees hier de terugblik van 2018.
Congressen en bijeenkomsten
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven