Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2018

 • Datum: 22-11-2018
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Betaald

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2018 is dé kennis- en ontmoetingsplek voor professionals die werkzaam zijn in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Op donderdag 22 november in Kunstlinie Almere Flevoland behandelen we in kennissessies de Toekomst van Beheer van de openbare ruimte en bespreken we praktijkervaringen. Daarnaast bieden we volop ruimte om te netwerken met vakgenoten en organisaties.

 
€ 450,00
excl. 21% btw
22-11-2018, Kunstlinie Almere Flevoland
 • Toekomst van beheer

  Gastgemeente Almere en alle andere steden in Nederland krijgen te maken met grote vraagstukken zoals onder andere de energietransitie, klimaatadaptatie, grondstoffenschaarste en gezondheidsvraagstukken.
  Steden staan de komende decennia voor enorme vervangingsopgaven. Veel gebouwen, infrastructuur en beplantingen uit de naoorlogse periode moeten de komende tijd worden vernieuwd of vervangen. Deze vervangingsopgave is een grote kans voor vernieuwing. 

  Beheerorganisaties hebben de investeringsmiddelen en de kennis om deze vraagstukken op te lossen. Maar dan moeten ze wel meer het initiatief durven nemen, integraal en strategisch handelen en meer het podium pakken in stedelijke vernieuwingsprocessen.
   
  Tijdens NCBOR 2018 gaan we met elkaar in gesprek over de voorwaarden, leerpunten en kansen die we kunnen pakken voor de toekomst van beheer. U komt toch ook (weer)?

 • Hieronder treft u het programmaoverzicht aan van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2018. Dit zal de komende tijd verder worden aangevuld:
   
  09.00 uur Welkom | Ontvangst en inloop
  10.00 uur Opening | Gastgemeente Almere en CROW
    Een ander begin van de dag
   
  KEYNOTE: Tom Kniesmeijer – trendwatcher en toekomstpsycholoog
   
  Lunch = netwerken
   
  Deelsessies binnen én buiten – diverse rondes en keuzemogelijkheden
   
  “Het vervolg” - plenaire sessie (invulling volgt nog)
   
  Afsluiting | Bekendmaking gastgemeente 2019
  17.00 uur NCBORrel – gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje

  Dagvoorzitters
  Ineke Westerbroek
  Ceciel van Iperen
  Harro Verhoeven

  130311westerbroek02_v1_01.jpg130311vieperen01_v1_01.jpg130311verhoeven02_v1_01.jpg
 • Deelnamekosten

  • Reguliere deelnemer - € 450,00
  • Werkgroeplid CROW/abonnee Vakbladen Acquire Publishing (o.a. Straatbeeld, BuitenSpelen, Stedebouw & Architectuur, Ruimte en Licht) - € 395,00
  • Sponsor (geldt voor alle werknemers van het sponsorbedrijf) - € 300,00
  • Ambassadeur iAMPro - € 395,00
  • Partner CROW Levende Stad - € 395,00
  • Student - € 25,00

  Partners van CROW Levende Stad (overheidsorganisaties) ontvangen twee gratis toegangskaarten.

 • “Dat de maatschappij en dus ons werk verandert is ondertussen wel duidelijk, de uitdaging is wat dit betekent in de praktijk.”
   
  De Raad van Advies bestaat uit professionals uit alle disciplines van het beheer van openbare ruimte. Doel van de raad is het actief meedenken over onderwerpen en thema's die van invloed zijn op het werk en -proces van beleidsmakers, beheerders en adviseurs van de openbare ruimte. De belangrijkste onderwerpen krijgen een plek in het congresprogramma. Zo bestaat het congres uit kennis uit het werkveld, voor het werkveld.

  Wie zijn de leden?

  NCBOR2018_RvA-180611-Copy-(1).jpg

  Staand van links naar rechts:
  Mascha Smit (IPC Groene Ruimte), Fred Aalders (gemeente Nijmegen), Jaap Meindersma (gemeente Almere), Bas Peeters (NVRD), Marc de Jong (Antea Group), Egbert Roozen (Branchevereniging VHG), Sonja Jansen (gemeente Tilburg), Marco Hommel (PLANTERRA)

  Zittend van links naar rechts:
  Dinand Ekkel (Aeres Hogeschool), Robert Smid (Smid Verbindt), Harro Verhoeven (CROW), Ineke Westerbroek (CROW), André Hoek (Hoek Hoveniers), Jan Pluim (gemeente Deventer), Peter de Visser (gemeente Zoetermeer)
   

 • Kennis delen, verbinden en samenwerken

  De sponsoren van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2018 ondersteunen de kern van het congres: kennis delen, verbinden en samenwerken. Ondersteunt uw bedrijf ook deze kern? En wilt u uw bedrijf en diensten presenteren aan ruim 300 professionals uit het werkveld van beheer en onderhoud? Bekijk dan het sponsorpakket voor NCBOR 2018.

  Neem vrijblijvend contact op met Esmeralda van Milgen van mediapartner Acquire Publishing (esmeralda@acquirepublishing.nl / 038 - 460 63 84). 

   

  Sponsors in Beeld (advertorials)

  CMS-Logo-fc_2015-Copy.jpg Schoon drinkwater, goede (vaar)wegen, droge voeten en veilig voedsel. Grote kans dat de assetmanagementspecialisten van CMS Asset Management hieraan hebben bijgedragen of kunnen bijdragen. Dat doen wij door het vinden van de juiste balans tussen prestaties, risico’s en kosten van uw gebruiksmiddelen, de assets. Wij ontwikkelen daarvoor een gedegen strategie, vertalen deze naar duurzame oplossingen en zorgen ervoor dat uw medewerkers ermee werken. Zo beschikt u over assets die betrouwbaar, beschikbaar en economisch rendabel zijn én blijven.

  Wij beloven u resultaat – Resultants in asset value

  www.cmsam.nl
   


   Nobralux helpt organisaties bij het beheren van elektrische objecten in de buitenruimte, zoals openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.Samen met onze klanten zorgen wij voor een openbare ruimte die aantrekkelijk, duurzaam en veilig is, tegen verantwoorde kosten.

  ​4x beter dus, in 5 eenvoudige stappen (video)

  Wij beheren meer dan 450.000 objecten (veelal openbare verlichting), met ons Liteweb beheersysteem. Onze 40 collega’s zijn intermediair tussen de gemeente, bewoners, aannemer, netwerkbedrijf en leveranciers.
  Wij geven advies, verzorgen opleidingen en organiseren de installatieverantwoordelijkheid.

  In expertteams wordt consequent gewerkt aan de ontwikkeling en verbetering van producten en diensten die bijdragen aan een betere openbare ruimte.

  www.nobralux.nl
     https://www.anteagroup.nl/ 

 • Kunstlinie Almere Flevoland
  Esplanade 10
  1315 TA Almere

 • Op 23 november 2017 vond het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte plaats in het MIDI-theater en de Hall of Fame in Tilburg. Gastheer gemeente Tilburg en de CROW-dagvoorzitters Ineke Westerbroek, Harro Verhoeven en Ceciel van Iperen loodsten de deelnemers vakkundig door de dag. Met als thema 'Midden in de Maatschappij' werd om 10.00 uur de aftrap gegeven. Een fantastische dag waarbij zelfs de stevige regenbuien tijdens het excursieprogramma (bijna) helemaal niets aan kon veranderen.

  Achtergrond: links en downloads 


  Gemeente Almere neemt het stokje als gastgemeente over en gaat samen met de organisatie van CROW en CROW Levende Stad aan de slag voor het NCBOR 2018! Bekijk de video-uitnodiging:

Congressen en bijeenkomsten
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur
Gastheer 2018
Gemeente Almere
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven