Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2017

 • Datum: 23-11-2017
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Betaald

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR) is de jaarlijkse kennis- en ontmoetingsplek voor beheerders en adviseurs van de openbare ruimte.

 
€ 450,00
excl. 21% btw
23-11-2017, Midi-theater Tilburg
 • Kennis, inspiratie en ontmoetingen

  Op donderdag 23 november 2017 vindt in Tilburg de 5e editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte plaats. Ruim 350 professionals uit het werkveld van beheer gaan een dag tegemoet vol nieuwe kennis, inzichten en verrassende ontmoetingen. Top-keynote speakers, pitches, deelsessies en gesprekken aan de statafel tijdens de 'proeverij'. Gastheer gemeente Tilburg, sponsors, sprekers en het organisatieteam begroeten u graag.

  Van harte welkom in Tilburg

  Dit jaar is gemeente Tilburg gastheer van het congres. Het congres vindt plaats op meerdere locaties, zo zijn er sessies op verschillende locaties van Spoorzone013 en in het Midi-theater. Creatieve en inspirerende plekken waar u naast inhoud ook nieuwe energie en verfrissende ideeën krijgt aangereikt. Mario Jacobs, wethouder Leefomgeving en Openbare Ruimte van de gemeente, nodigt u in deze videoboodschap van harte uit:

  Kennis van strategie en beleid tot uitvoering

  NCBOR 2017 is hét vakcongres waarbij het 100% draait om kennis over het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Het congres is voor medewerkers van overheidsorganisaties (gemeenten, provincies, waterschappen, het Rijk) en bedrijven (groenaannemers, advies- en ingenieursbureaus) die betrokken zijn bij beleid, beheer en inrichting van de openbare ruimte.

  • Wilt u weten hoe collega-organisaties omgaan met beheer en onderhoud?
  • Wat de effecten zijn van de regierol van overheden?
  • Over innovaties, methoden en technieken die tijd en geld besparen?

  Op donderdag 23 november krijgt u in Tilburg antwoorden en praktische handvatten voor uw eigen organisatie.
 • Programma 2017 - in ontwikkeling

  Op deze pagina verschijnt het programmaoverzicht van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2017. Momenteel is het programma in ontwikkeling. De basis bestaat uit een plenair deel met top-keynote speakers en pitches. Daarnaast is er een parallel programma met een 'proeverij' (gesprekken aan tafel) en deelsessies waarin de pitches van het plenaire programma verder worden uitgewerkt en verdiept.

  Meebouwen aan de inhoud?

  130311westerbroek02_v1-00-(1).jpgIneke Westerbroek is projectmanager Beheer Openbare ruimte bij CROW. Samen met de Raad van Advies stelt zij de rode draad van het programma vast. Wilt u ook een bijdrage aan de inhoud leveren? Welk onderwerp of thema mag volgens u niet aan het programma ontbreken? Laat het weten. Stuur uw reactie en bijdrage naar Ineke.Westerbroek@crow.nl.

  Met alle ingezonden suggesties gaat de organisatie samen met de Raad van Advies aan de slag. Elke inzender krijgt bericht. Voor de zomer willen we het thema van het congres hebben vastgesteld. Direct na de zomer volgen de eerste sessies, sprekers en andere (verrassende) programma-onderdelen. Bouwt u mee?

 • Inschrijven congres

  De basisprijs per deelnemer bedraagt € 450,-. De prijs voor partners van CROW Levende Stad, leden van actieve CROW-werkgroepen en abonnees van Acquire Publishing (Straatbeeld, BuitenSpelen en Stedebouw & Architectuur) bedraagt € 395,-. Partners van CROW Levende Stad van overheden ontvangen naast de kortingsprijs ook twee gratis kaarten. De prijs voor studenten bedraagt € 25,-. Sponsors: kies in het formulier voor de rol 'sponsor' (facturering volgens het afgenomen sponsorpakket). 

  Extra: vroegboekkorting t/m 31 augustus 2017

  Deelnemers die vóór 31 augustus een plek op het congres reserveren (inschrijven) ontvangen € 50,- korting op de entreeprijs. Noteer de datum in uw agenda en reserveer nu alvast een plek voor 23 november 2017 in het Midi-Theater in Tilburg.

  Let op! De kortingsregelingen worden pas na het congres verwerkt en gefactureerd en zijn dus niet zichtbaar tijdens het bestelproces. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Mail naar: congressen@crow.nl.

 • De Raad van Advies van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte bestaat uit professionals uit alle disciplines van het beheer van openbare ruimte. Doel van de raad is het actief meedenken over onderwerpen en thema's die van invloed zijn op het werk en -proces van beleidsmakers, beheerders en adviseurs van de openbare ruimte. De belangrijkste onderwerpen krijgen een plek in het congresprogramma. Zo bestaat het congres uit kennis uit het werkveld, voor het werkveld.

  Wie zijn de leden?

   
  Van links naar rechts: Patrick Morren (Tauw), Bas Peeters (NVRD), Harro Verhoeven (CROW), Sonja Jansen (gemeente Tilburg), Ineke Westerbroek (CROW), Paul van der Donk (HAS Hogeschool), Mascha Smit (IPC Groene Ruimte), Martijn van Duuren (ORIE), Jaap Meindersma (gemeente Almere), Thea Attevelt (ROVA).
 • Locatie van het congres

  Het congres vindt plaats op meerdere locaties in Tilburg. De hoofdlocatie is het Midi-theater. De locaties gaan u verrassen. Het zijn inspirerende ruimtes waar u naast kennis ook nieuwe energie en ideeen opdoet. De hoofdlocatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeergarages liggen op loopafstand van het theater. Hierbij de dichtsbijzijnde garages: '013-Tivoli' en 'De Heuvelpoort'. 

   

  Contact- en adresgegevens

 • Kennis delen en samenwerken

  De sponsors van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte ondersteunen de kern van het congres: kennis delen, verbinden en samenwerken. Ondersteunt uw bedrijf ook deze kern? En wilt u uw bedrijf en diensten presenteren aan ruim 350 professionals uit het werkveld van beheer en onderhoud? Neem contact op met Michiel Noordzij van mediapartner Acquire Publishing (mnoordzij@acquiremedia.nl / 038-4606384).

  Sponsors congres 2016

  Normeninstituut-bomen.png

      


   

  logo DON Bureau
   
  Logo_CMYK_volvlak-(1).jpg
  TFI-logo-NL.jpg LOGO-C-IOR-v1-00.jpg Logo-Buiten-Beter.png  

   

 • Terugblik: 'Top-congres'

  Op donderdag 24 november 2016 vond het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte plaats in het World Trade Center in Rotterdam. Gastheer gemeente Rotterdam en de CROW-dagvoorzitters Ineke Westerbroek, Harro Verhoeven en Ceciel van Iperen loodsten de deelnemers vakkundig door de dag. Met een record aantal van 320 bezoekers, een thema dat aansprak (Beheer, de stuwende kracht), een sterk inhoudelijk programma en lekkernijen van het Rotterdamse 'Koekela', was het voor deelnemers een top-congres, een geslaagde editie!

  Lees het uitgebreide verslag

  Links en downloads

   

  Sfeerimpressie

  1.jpg    17.jpg

  19.jpg    27.jpg

  32.jpg   45.jpg

  63.jpg   64.jpg

  74.jpg    81.jpg

  Dank voor uw deelname, inzet en bijdrage!

  Deelnemers, sprekers en sponsors van het congres: hartelijk dank voor uw komst, inzet en bijdrage. Samen met u is deze editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte succesvol verlopen. Het is prachtig om te zien hoe honderden professionals elkaar weten te vinden in de sessies, bij de lunch en aan discussietafels. Speciale dank aan gastheer gemeente Rotterdam voor de begeleiding en mede-organisatie.
  Gemeente Tilburg neemt het stokje als gastgemeente over en gaat voor u met het NCBOR 2017 aan de slag!

Joan Ignatia
Medewerker Service & Realisatie
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven