Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2020

 • Datum: 27-05-2020
 • Duur: 1 dag
 • Locatie: Amersfoort - Prodentfabriek
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Betaald
 • Thema: Aanbesteden, Contracteren

Het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren is hét jaarlijkse congres waar opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infrasector elkaar ontmoeten. Met op deze jubileumeditie een wel heel bijzondere gast: Cora van Nieuwenhuizen, Minister van Infrastructuur en Waterstaat.

De jubileumeditie van het congres staat gepland op 27 mei bij de Prodentfabriek in Amersfoort en staat in het teken van actuele thema’s, inspirerende praktijkvoorbeelden en interessante discussies. We inspireren je op het gebied van duurzaamheid, innovatie en de integrale aanpak van maatschappelijke opgaves als bereikbaarheid en verduurzaming van de infrasector.

Dit is hét moment om nieuwe mogelijkheden en kansen in de infrasector te ontdekken, inspiratie op te doen en nieuwe contacten te leggen met opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Meer informatie over het programma en de sprekers vind je op de eventsite van het congres


Update in verband met coronavirus
CROW neemt verschillende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland tegen te gaan. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM op. Om die reden kan het Congres Aanbesteden en Contracteren op 27 mei 2020 niet in de oorspronkelijke fysieke vorm plaatsvinden.

Het programma was gevuld met mooie onderwerpen, die we je niet willen onthouden. Daarom onderzoeken we op dit moment digitale alternatieven om deze kennis toch met je te kunnen delen. We houden je op de hoogte! Deelnemers worden per e-mail geïnformeerd.

 

 
€ 425,00
excl. 21% btw
Inschrijven via de website is op dit moment helaas niet mogelijk. Wel kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor deelname. Bel de klantenservice: 0318 - 69 53 15 of e-mail klantenservice@crow.nl.
 • Woensdag 27 mei 2020, Prodentfabriek Amersfoort
   
  08.15 VROEGE VOGELSESSIE
     
  09.00 Ontvangst met koffie
     
  10.00 OPENING EN BIJZONDER WELKOM!
    Pieter Litjens, Algemeen directeur CROW en Rogier Rijkers, Zakelijk directeur CROW
     
  10.15 Keynote Victor Lamme: BREINKRAKERS
    Menselijk handelen is verre van rationeel. Welke rol speelt bewustzijn bij ons handelen? Vertrouwen is een irrationele emotie, en transparantie is funest voor het vertrouwen in elkaar. Leer op welke knoppen je moet drukken om het vertrouwen van de ander te winnen.
  En hoe zit het met risico’s: waar komt lef vandaan, waarom is een ander juist risicomijdend?
  Zie wat zich afspeelt in onze hersenpan, en leer wat je met die kennis kunt doen.
   
  Victor Lamme, Hoogleraar Cognitieve Neurowetenschap en hersenonderzoeker bij de afdeling Psychologie van de Universiteit van Amsterdam
     
  11.00 Pauze
     
  11.30 EERSTE RONDE PARALLELPROGRAMMA - keuze uit 5 onderwerpen
     
  12.30 Lunch
     
  13.30 TWEEDE RONDE PARALLELPROGRAMMA - keuze uit 5 onderwerpen
     
  14.30 Pauze
     
  15.00 DERDE RONDE PARALLELPROGRAMMA - keuze uit 4 of 5 onderwerpen
     
  16.00 2020 EN DAARNA
    Cora van Nieuwenhuizen, Minister van Infrastructuur en Waterstaat
  gaat in gesprek met Rogier Rijkers (zakelijk directeur CROW) in op onder meer innovatie en duurzaamheid in de sector, goed opdrachtgeverschap en actuele ontwikkelingen in de markt. Hoe zet je de maatschappelijke opgave centraal, hoe werk je samen aan een duurzame leefomgeving?  
   
  Aanbieding RAW 2020 aan de minister door Pieter Litjens, algemeen directeur CROW
   
  Slotreflectie met onder anderen:
  Barend van Kessel, Strategy Advisor Van Kessel Wegenbouw, lid Dagelijks Bestuur en voorzitter Sectie Infra Klein Bouwend Nederland
     
  16.45 Borrel
   
   

Ons werk gaat (on)gewoon door
Achter de schermen zijn we druk bezig om onze cursussen, trainingen, bijeenkomsten en evenementen naar een online omgeving te brengen, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van de online Kennisbank.

We hebben een speciale nieuwspagina gemaakt om jou op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. 
 
Scroll naar boven