Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2017

  • Datum: 10 mei 2017
  • Productgroep: Congres
  • Soort: Betaald
  • Vakgebied(en): Aanbesteden, Contracteren
Prijs per persoon: € 425,00
Excl. 21% BTW
10-05-2017, De Rijtuigenloods

Van experiment naar traditie!

Na het succes van het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2016 is de tweede editie een feit: op woensdag 10 mei 2017 treffen opdrachtgevers en opdrachtnemers uit de infrasector elkaar op uitnodiging van CROW in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Zij hebben professioneel aanbesteden en contracteren hoog in het vaandel. Maar hoe je dat? Hoe doen collega’s elders dat? En wat verstaan we er eigenlijk onder? Goed samenwerken willen we allemaal, maar hoe vind je elkaar vanuit belangen die vooral niet gemeenschappelijk zijn? Transparantie en vertrouwen: mooie woorden die nog best lastig in te vullen zijn. En tóch lukt het; leer hoe!

Nieuwe samenwerkings- en contractvormen 

Zowel overheden als marktpartijen zoeken naar nieuwe wegen, naar nieuwe samenwerkingsvormen en contractvormen die daarbij passen. Verantwoordelijkheden gaan schuiven, rollen veranderen. Dynamiek en vernieuwing: bij deze transitie hoort nieuwe kennis, ontwikkeld in samenspraak met de praktijk, getoetst in de praktijk.
Het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren presenteert deze kennis. En laat zien wat er in de sector al aan innovatie gaande is in de wereld van aanbesteden en contracteren. Maar ook aandacht voor de traditionelere methoden en technieken. Wat te kiezen voor welke projecten? En hoe organiseer je dat vervolgens?
Professioneel opdrachtgeverschap en professionele aannemerij: aan elkaar gewaagd!
 
Praktijkervaringen met nieuwe contractvormen, actuele ontwikkelingen rond wet- en regelgeving, instrumentarium en toetsingskaders, systematieken en maatwerk. Ruimte voor innovatie, duurzaamheid als onderscheidend vermogen, kwaliteit tegen de beste prijs, risicobeheersing en meer: thema’s die er toe doen in de praktijk van aanbesteden en contracteren van vandaag en morgen.

Meld u alvast aan

De inschrijving is nu geopend, dus waarom niet meteen doen?
Een dag vol kennis en expertise, verrassende ontmoetingen, inspiratie en nieuwe inzichten.
Compact plenair programma, waarna praktijkgerichte thema’s worden uitgewerkt aan discussietafels, in kennissessies en colleges, in debatten en pitches.
 
Aan het programma wordt hard gewerkt, in nauwe samenwerking met een breed samengestelde Raad van Advies. Volg op deze pagina de voortgang.
Volg ons ook op Twitter via de hashtag #ACcongres en twitter mee.

Entreeprijzen

Regulier tarief € 425,00                   
CROW-werkgroepleden en -docenten € 350,00
Studenten** € 25,00


 


Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Vroegboekkorting

Bij aanmelding vóór 1 maart 2017 ontvangt u een vroegboekkorting van € 75,- ex btw op het reguliere tarief.
U betaalt dan € 395,- ex btw in plaats van € 425,- ex btw.
Let op: de vroegboekkorting staat niet op uw orderbevestiging vermeld. Deze wordt op de factuur verwerkt.


** Studenten dienen bij aanmelding een kopie/scan van een geldige studentenkaart op te sturen naar congressen@crow.nl. Het studenttarief is alleen geldig voor voltijdstudenten.

Op 21 april 2016 vond voor de eerste keer het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren plaats in Stadion Galgenwaard Utrecht. Hét nationale evenement waar professionals in de gww-sector kennis & ervaringen delen. De pittige discussies, goede gesprekken en een inspirerend levensverhaal van Maarten van der Weijden maakten van het congres een geslaagde eerste editie. De ruim 220 bezoekers droegen uiteraard ook bij aan het succes.


Lees het uitgebreide verslag in de terugblik.