Mobiliteit en de werkomgeving (webcast)

 • Datum: 06-07-2017
 • Locatie: Vanachter uw pc
 • Productgroep: Webinar
 • Soort: Gratis
 • Thema: Mobiliteit

CROW-KpVV presenteert in 2017 de themareeks Mobiliteit en Omgeving, welke dit jaar uit vijf themamiddagen bestaat. Op 6 juli wordt de derde themamiddag georganiseerd, die ook live als webcast te volgen is. Deze bijeenkomst staat in het teken van de werkomgeving.

 
Gratis
Inschrijven via de website is op dit moment helaas niet mogelijk. Wel kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor deelname. Bel de klantenservice: 0318 - 69 53 15 of e-mail klantenservice@crow.nl.
 • Om duurzame mobiliteit van bedrijventerreinen en kantorenparken te bevorderen is er veel mogelijk. Veel werkgevers zijn hier ook voor gemotiveerd en er zijn nu al diverse mogelijkheden. Maar met slimme samenwerking, het ontzorgen van werkgevers, het wegnemen van onnodige hobbels en het zicht hebben op de daadwerkelijke belangen van de bedrijven kan nog veel meer bereikt worden.

  Dat vergt ook het investeren in mensen die de hele dag met niets anders bezig zijn. Waarom dat een zinvolle investering is wordt duidelijk tijdens deze bijeenkomst. Het gaat hierbij om de bereikbaarheid van werklocaties voor diverse modaliteiten en de kwaliteit/leefbaarheid van de omgeving. Zijn aantrekkelijk vormgegeven locaties meer gewild bij investeerders/huurders/gebruikers dan autobereikbare locaties? Wat kun je allemaal met een BIZ (bedrijveninvesteringszones) bereiken?
   
  Tijdens deze webcast worden ervaringen van overheden, ondernemers en intermediairs gedeeld.
   

  Voor wie?

  Het programma is interessant voor medewerkers van gemeenten, provincies, stadsregio’s, en het Rijk.
 • Middagprogramma

  13.00 Registratie en inloop met koffie/thee
  13.15 Inhoudelijk programma
  16.00 Borrel
   

  Sprekers

  • Samenwerkingsvormen overheid-bedrijfsleven (o.a. BIZ) ter bevordering van  duurzame bereikbaarheid van bedrijventerreinen – door Minze Walvius (Advier)
  • Juridische en fiscale mogelijkheden voor bedrijven om duurzame mobiliteit te faciliteren – door Anne Diepenbroek (APPM)
  • (onder voorbehoud) Praktische werkwijze in samenwerkingen om bedrijven te helpen en te ontzorgen vanuit Utrecht Bereikbaar – door Tanja Steenhorst (XTNT)
  • (onder voorbehoud) Motivatie en hobbels vanuit ondernemerskant om duurzame mobiliteit onder werknemers te bevorderen, vanuit het perspectief van een MKB-bedrijf – door Koen Schmitz (Grovet)
 • Inschrijven

  U kunt zich via de inschrijfknop of via onderstaande link inschrijven voor de bijeenkomst.

  De bijeenkomst wordt live als webcast uitgezonden. U kunt vanachter uw pc live de presentaties volgen en via de chatfunctie kunt u deelnemen aan de discussie. U dient dat wel te beschikken over een pc met internetverbinding en met speakers of koptelefoon voor het geluid.

  Liever naar de fysieke bijeenkomst?

  Aanmelden voor de fysieke bijeenkomst kan via een aparte bijeenkomstpagina.
 • Vanachter uw pc.
 • Vragen of opmerkingen over de bijeenkomst kunt u mailen aan Hillie Talens (hillie.talens@crow.nl).
 • Bijeenkomstenreeks Mobiliteit en Omgeving

  Wij verplaatsen ons in onze omgeving op verschillende manieren. De wijze waarop wordt mede bepaald door die omgeving en omgekeerd beïnvloeden wij met onze mobiliteit de omgeving, variërend van woonwijken, werkomgeving, binnensteden, natuur- en recreatiegebieden. In die wisselwerking tussen mobiliteit en omgeving zijn veel partijen en verschillende beleidsvelden bij betrokken. De bijeenkomstenreeks Mobiliteit en Omgeving wil de relatie tussen mobiliteit en omgeving vanuit verschillende invalshoeken belichten. Wat zijn de kansen of bedreigingen? Hoe kunnen we die verzilveren? Wat is daarvoor nodig? En zijn er al goede praktijkvoorbeelden? Zomaar een aantal vragen aangevuld met vragen die bij u leven en waar u mee te maken heeft in uw dagelijkse praktijk. 

  Alle themabijeenkomsten

  ·        30 maart 2016: Omgevingswet en mobiliteit
  ·        11 mei 2017: De voetganger en de omgeving
  ·        6 juli 2017: Mobiliteit en de werkomgeving
  ·        21 september 2017: Mobiliteit en gedragsbeïnvloeding door fysieke en sociale omgeving
  ·        16 november 2017: Mobiliteit en krimpgebieden/plattelandsgebieden
Scroll naar boven