Masterclass RISNET Risicogestuurd Werken in de Praktijk

  • Datum: 09 apr 2015
  • Productgroep: Thema Bijeenkomst
  • Soort: Gratis

Hoe stuur je effectief op risico’s voor het behalen van je project- of organisatiedoelen? Ondanks tijdgebrek door veranderingen? En zonder dat het een papieren tijger wordt? Het nieuwe boek 'Risicogestuurd Werken in de Praktijk' van Martin van Staveren geeft hiervoor een verrassend doeltreffende aanpak.

Prijs per persoon: Gratis
Momenteel zijn er geen beschikbare data
Met RISMAN risicomanagement zijn velen in de bouw- en infra inmiddels bekend. Dat vanuit dergelijke methoden eenvoudig risicogestuurd kan worden gewerkt, is veel minder bekend.

20 kenmerken

Risicogestuurd werken onderscheidt zich van het gangbare risicomanagement door eenvoud en 20 kenmerken. Deze zijn gebaseerd op actuele en vernieuwende management benaderingen. Nu is het gelukkig niet zo dat je voor risicogestuurd werken het hele huidige risicomanagementproces moet omgooien. Een aantal van de 20 kenmerken van risicogestuurd werken helpt al om de bestaande risico-aanpak aan te passen of aan te scherpen. Hierdoor wordt omgaan met risico’s eenvoudiger, doeltreffender, goedkoper, sneller en zeker leuker.

Speciaal voor ervaren managers en professionals in de bouw en infra

Deze exclusieve RISNET Masterclass is speciaal voor ervaren managers en vakinhoudelijke professionals in de bouw en infra, die ondanks risico’s en onderliggende onzekerheden tóch hun doelen willen bereiken.
Ontvangst: 13.00 uur
Start interactief programma: 13.30 uur
 
  • Management in onzekerheid?
  • Risicogestuurd werken: wat & hoe?
  • Welke accenten ga jij morgen leggen?
  • Uitreiking & signeren boek Risicogestuurd Werken in de Praktijk
  • Netwerkborrel 
 
Na afloop bent u klaar om risicogestuurd te gaan werken.

Martin van Staveren

Dr. ir. Martin Th. van Staveren MBA studeerde technische aardwetenschappen en bedrijfskunde. Hij promoveerde op het implementeren van risicomanagement in organisaties. Hij heeft ruim 20 jaar werkervaring in de (inter)nationale bouw- en infrasector, als ingenieur en manager.
 
Sinds 2009 helpt Van Staveren vanuit zijn adviesbureau VSRM (project)organisaties met risicogestuurd werken. Naast auteur van het boek 'Risicogestuurd Werken in de Praktijk' is hij kerndocent en scriptiebegeleider bij de postacademische masteropleidingen Risicomanagement en Public Management aan de Universiteit Twente.

Hier komen de nieuwsberichten

De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.
Bekijk de presentatie die op 9 april is gegeven.