Introductie publicatie: Schade voorkomen aan kabels en leidingen | Uden-Veghel Richtlijn zorgvuldig grondroeren van initiatief - tot gebruiksfase

  • Datum: 22 feb 2017
  • Productgroep: Thema Bijeenkomst
  • Soort: Betaald
  • Vakgebied(en): Werk en Veiligheid
Prijs per persoon: Gratis
Momenteel zijn er geen beschikbare data
Tijdens het KLO Nationaal Kabel- en Leidingcongres 2016 is de nieuwe CROW-publicatie 500 ‘Schade voorkomen aan kabels en leidingen’ geïntroduceerd. Maar hoe gaat u die nieuwe richtlijn in de praktijk brengen? Hoe zorgt u ervoor dat iedereen – van voorbereiding tot uitvoering – deze nieuwe werkwijze toepast?
 
CROW organiseert in januari en februari 2017 een roadshow van bijeenkomsten op verschillende locaties in het land om u en uw collega’s volledig bij te praten.

Aanmelden voor andere locaties

De bijeenkomsten vinden plaats op vier verschillende locaties. U kunt zich via deze pagina inschrijven voor de bijeenkomst in Uden-Veghel. U kunt zich ook aanmelden voor de bijeenkomst in Zwolle en Veenendaal. De eerste introductiebijeenkomst tijdens InfraTech 2017 heeft op 18 januari 2017 plaatsgevonden.

Videoverslag eerste introductiebijeenkomst InfraTech 2017

Deze bijeenkomst richt zich vooral op mensen die al werken met de bestaande richtlijn (CROW-publicatie 250). In een dagdeel wordt u geïnformeerd over de wijzigingen in de nieuwe CROW-publicatie 500 ‘Voorkomen van schade aan kabels en leidingen’ ten opzichte van de bestaande. Wat zijn de verschillen? Waar moet u op letten? Kortom: binnen enkele uren bent u helemaal op de hoogte.

Waar en wanneer?

De bijeenkomsten vinden plaats op vier verschillende locaties:

Rotterdam 
Ahoy, Ahoyweg 10 - Rotterdam (tijdens InfraTech)
woensdag 18 januari: 9.30 – 12.30 uur

Zwolle
Van der Valk Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1 - Zwolle
woensdag 1 februari: 13.30 – 16.30 uur

Veenendaal
Van der Valk Veenendaal, Bastion 73 - Veenendaal
woensdag 15 februari: 13.30 – 16.30 uur

Uden
Van der Valk Uden-Veghel, Rondweg 2 - Uden
woensdag 22 februari: 13.30 – 16.30 uur
Incompany bijeenkomst Schade voorkomen aan kabels en leidingen
Heeft u veel collega's die betrokken zijn bij het graafproces? We kunnen dan een incompany bijeenkomst op locatie voor u verzorgen. In een dagdeel worden u en uw collega's geïnformeerd over de wijzigingen in de nieuwe CROW-publicatie 500 ‘Schade voorkomen van schade aan kabels en leidingen’. Deze publicatie vervangt CROW-publicaties 250 'Graafschade voorkomen aan kabels en leidingen' en 308 'Kabels en leidingen rond wateren en waterkeringen'. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons via telefoonnummer 0318-695315 of stuur een e-mail naar klantenservice@crow.nl