Introductie publicatie: Schade voorkomen aan kabels en leidingen | Rotterdam Richtlijn zorgvuldig grondroeren van initiatief - tot gebruiksfase

  • Datum: 18 jan 2017 t/m 18 jan 2017
  • Locatie: Ahoy Rotterdam
  • Productgroep: Congres
  • Soort: Betaald
  • Vakgebied(en): Werk en Veiligheid

Tijdens het KLO Nationaal Kabel- en Leidingcongres 2016 is de nieuwe CROW-publicatie 500 ‘Schade voorkomen aan kabels en leidingen’ geïntroduceerd. Maar hoe gaat u die nieuwe richtlijn in de praktijk brengen? Hoe zorgt u ervoor dat iedereen – van voorbereiding tot uitvoering – deze nieuwe werkwijze toepast?

Prijs per persoon: € 95,00
Excl. % BTW
U kunt zich hier inschrijven.
CROW organiseert in januari en februari 2017 een roadshow van bijeenkomsten op verschillende locaties in het land om u en uw collega’s volledig bij te praten.


Aanmelden voor andere locaties

De bijeenkomsten vinden plaats op vier verschillende locaties. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst in Uden-Veghel, Veenendaal en Zwolle.


Videoverslag eerste introductiebijeenkomst tijdens InfraTech 2017


 
Deze bijeenkomst richt zich vooral op mensen die al werken met de bestaande richtlijn (CROW-publicatie 250). In een dagdeel wordt u geïnformeerd over de wijzigingen in de nieuwe CROW-publicatie 500 ‘Voorkomen van schade aan kabels en leidingen’ ten opzichte van de bestaande. Wat zijn de verschillen? Waar moet u op letten? Kortom: binnen enkele uren bent u helemaal op de hoogte.


Waar en wanneer?

De bijeenkomsten vinden plaats op vier verschillende locaties:

Rotterdam 
Ahoy, Ahoyweg 10 - Rotterdam (tijdens InfraTech)
woensdag 18 januari: 9.30 – 12.30 uur

Zwolle
Van der Valk Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1 - Zwolle
woensdag 1 februari: 13.30 – 16.30 uur

Veenendaal
Van der Valk Veenendaal, Bastion 73 - Veenendaal
woensdag 15 februari: 13.30 – 16.30 uur

Uden-Veghel
Van der Valk Uden-Veghel, Rondweg 2 - Uden
woensdag 22 februari: 13.30 – 16.30 uur
Incompany bijeenkomst Schade voorkomen aan kabels en leidingen
Heeft u veel collega's die betrokken zijn bij het graafproces? We kunnen dan een incompany bijeenkomst op locatie voor u verzorgen. In een dagdeel worden u en uw collega's geïnformeerd over de wijzigingen in de nieuwe CROW-publicatie 500 ‘Schade voorkomen van schade aan kabels en leidingen’. Deze publicatie vervangt CROW-publicaties 250 'Graafschade voorkomen aan kabels en leidingen' en 308 'Kabels en leidingen rond wateren en waterkeringen'. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons via telefoonnummer 0318-695315 of stuur een e-mail naar klantenservice@crow.nl