InfraTech 2017 Het kennis- en netwerkprogramma van CROW

  • Datum: 17 jan 2017 t/m 20 jan 2017
  • Locatie: Ahoy Rotterdam
  • Productgroep: Congres
  • Soort: Gratis
  • Vakgebied(en): Algemeen

Aan de slag met de nieuwe richtlijn 'Schade voorkomen aan kabels en leidingen’? Op zoek naar ervaringen van anderen hoe zij omgaan met innovaties, contracten en aanbesteden? Of leren pitchen als een pro tijdens de Young Professionals netwerkbijeenkomst? Dan mag u het kennis- en netwerkprogramma van CROW niet missen.

Prijs per persoon: Gratis
Momenteel zijn er geen beschikbare data

Van 17 tot en met 20 januari was InfraTech 2017. Vier dagen lang heeft CROW inspirerende kennissessies, evenementen en bijeenkomsten georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Bekijk de terugblik.

Ga voor meer informatie naar www.crow.nl/infratech.

​Van 17 t/m 20 januari 2017 was InfraTech 2017. Vier dagen lang heeft CROW spraakmakende kennissessies, evenementen en bijeenkomsten georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Op deze plek hebben we verslag gedaan van een aantal daarvan.

De presentaties van deze sessies vindt u op Slideshare (deze map wordt de komende weken verder aangevuld). Een sfeerimpressie in de vorm van een Storify vindt u hier.


Enschede wint MKB Infra AanbestedingsAward

De gemeente Enschede is de infra-opdrachtgever met het beste aanbestedingsbeleid voor het midden- en kleinbedrijf. Wethouder Hans van Agteren kreeg op InfraTech 2017 de MKB Infra AanbestedingsAward. Enschede volgt daarmee de vorige winnaar, Tilburg, op. Lees verder.

Minisymposium: MKB INFRA Award
donderdag 19 januari 2017, 16.00 - 18.00 uur


Naar een duurzame, digitale bouw in 2050

Waar wil de bouwsector naar toe en hoe krijgen we dat voor elkaar? Dat was de centrale vraag tijdens het CROW Infradebat op woensdag 18 januari tijdens InfraTech in Ahoy Rotterdam. Het aanwezige publiek stemde massaal voor ‘het creëren van partnerschap in de keten’ als hét middel om de schaalsprong te kunnen maken die nodig is om de torenhoge ambities waar te kunnen maken. Het verbaasde de drie uitgenodigde topambtenaren geenszins. “Maar we moeten nu wel uit een ander vaatje gaan tappen.” Lees verder.

CROW Infradebat
woensdag 18 januari 2017, 17.00 - 19.00 uur


Niet bang zijn voor assetmanagement

Door de veranderende eisen van de burger en de steeds krappere budgetten is het voor overheden steeds moeilijker om beslissingen te nemen over het beheer van de openbare ruimte. Tijdens de Infotech 2017 liet CROW zien hoe assetmanagement daarbij kan helpen. Lees verder.

Assetmanagement: Mijn stukje Nederland
woensdag 18 januari 2017, 15.00 - 17.30 uur


Introductiebijeenkomst | Schade voorkomen aan kabels en leidingen

Aannemers, kabelaars, juristen en opdrachtgevers kwamen bij elkaar voor een sessie die in het teksten stond van het verbinden van de partners in de graafketen. Met als gezamenlijk doel: graafschades in de toekomst voorkomen. 

woensdag 18 januari 2017, 09.30 - 12.30 uur
Bekijk het sfeerverslag van deze bijeenkomst: