CROW Infradagen 2018

 • Datum: 27-06-2018 t/m 28-06-2018
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Betaald

Wilt u in één keer bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur en wegenbouw? Kom op 27 en 28 juni 2018 naar de CROW Infradagen. Hét tweejaarlijkse evenement waarbij wegbouwkundigen van wegbeheerders, aannemerij, advies- en ingenieursbureaus en kennisinstellingen twee dagen bij elkaar komen om kennis en ervaringen te delen.

 
€ 625,00
excl. 21% btw
27-06-2018, Congrescentrum Papendal
 • Inschrijven met € 50,- vroegboekkorting

  Wilt u de infradagen niet missen? Schrijf u vóór 1 april 2018 in en ontvang € 50,- korting. U kunt zich inschrijven voor één dag of voor beide dagen. Klik op de inschrijfknop en kies voor de dag(en) die voor u van toepassing is of ga voor meer informatie naar het tabblad 'Inschrijven'.

  Uw vakkennis up-to-date in twee dagen tijd

  De CROW Infradagen is een tweejaarlijks, tweedaags evenement. Dit evenement richt zich op ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen op het gebied van infrastructuur en wegenbouw in Nederland.Aankomende editie vindt plaats in Congrescentrum Papendal te Arnhem.

  Voor wie is de CROW Infradagen?

  De infradagen is bedoeld voor wie binnen rijksoverheid, bedrijfsleven, (de)centraal overheid, branche- en belangenorganisaties, kennisinstituten en onderwijsinstellingen meer wil weten wat er leeft en gebeurt binnen wegbouwkundig Nederland. Bijvoorbeeld:

  • specialisten, onderzoekers en adviseurs op gebied van geotechniek en wegbouwkunde
  • uitvoerenden (bouwplaatsmanagers, hoofduitvoerders, toezichthouders)
  • projectleiders, programmamanagers en afdelingshoofden;
  • ontwerpers en bestekschrijvers (engineers)
  • (weg)beheerders
  • beleidsmedewerkers
   

  Waarom u de Infradagen niet mag missen!

  • Volledig, verrassend en vakkundig programma
  • In één keer op de hoogte van alle ontwikkelingen
  • Stel zelf uw programma samen met diverse sessies
  • Ontmoet vakgenoten in een prettige, ontspannen sfeer
   

  Bijdragen aan een sessie?

  Voor het inhoudelijk programma zijn wij op zoek naar interessante bijdragen (papers). Wilt u een bijdrage (aan)leveren? Dien uw onderwerp in voor 30 oktober 2017. Lees op tabblad 'Bijdragen' meer over het aanmelden van uw bijdrage. 

  Geslaagde 2016-editie!

  Uit de bezoekersenquête en veel enthousiaste reacties uit het veld kunnen wij opmaken dat de vorige editie van de infradagen geslaagd was. Bekijk en lees hier de terugblik van 2016.

  87,8% van de bezoekers gaf aan nieuwe inzichten hebben opgedaan. Het evenement scoort gemiddeld een 8,0!

 • Onderwerpen van bijdrage

  Voor het inhoudelijk programma zijn wij op zoek naar interessante bijdragen (papers). Wilt u een bijdrage (aan)leveren?

  Het programma van de CROW Infradagen richt zich op ontwerp, aanleg en beheer van weginfrastructuur. De gevraagde bijdragen gaan dan ook over onderwerpen, zoals: materialen (asfalt, beton, elementen, funderingen), methoden voor ontwerp, beheer en onderhoud, aanlegtechnieken, proeven en monitoring, duurzaamheid, et cetera. Wij zijn vooral op zoek naar bijdragen die gaan over nieuwe ontwikkelingen of resultaten van onderzoeken.

  Naast technische onderwerpen is er tijdens de infradagen ook aandacht voor meer beleidsgerelateerde onderwerpen, zoals professionalisering van de wegenbouw, milieu, duurzaam aanbesteden en contracteren, risicomanagement, projectbeheersing en kwaliteitsborging, versobering en professionalisering van beheer, duurzaamheid, praktijkcases, uitvoeringservaringen met contracten en aanbestedingen (RAW, UAVgc, Systems Engineering).

  Volgens de traditie van de Infradagen vormen papers de basis voor invulling van de parallelsessies (presentatie papers gevolgd door vragen en discussie). Naast papersessies wordt tijdens de infradagen ook ruimte geboden aan een andere invulling van de sessies. Hiervoor kunt u ideeën aandragen bij Reinier Trommel.

  Een bijdrage indienen?

  Stap 1: uw bijdrage aanmelden

  U meldt uw schriftelijke bijdrage aan samen met een samenvatting van maximaal een half A4’tje. Dit kan tot uiterlijk 30 oktober 2017. Aanmelden van uw bijdrage met samenvatting. Degene die de bijdrage aanmeldt bij CROW wordt geregistreerd als de hoofdauteur. De hoofdauteur is voor CROW de contactpersoon voor wat betreft de te volgen richtlijnen voor het schrijven van de bijdrage en de eventuele presentatie. Na aanmelding ontvangt de hoofdauteur nadere informatie over de wijze van indienen van de schriftelijke bijdrage. Medio november 2017 wordt uitsluitsel gegeven over de aanvaarding of afwijzing van aangemelde bijdragen.

  Stap 2: uw complete bijdrage indienen

  De sluitingsdatum voor het inzenden van de complete schriftelijke bijdrage is op 1 februari 2018. De bijdrage mag maximaal uit 10 A4-pagina’s (inclusief foto’s, tabellen, grafieken en bijlagen) bestaan en er mogen maximaal drie coauteurs meeschrijven.

 • Inschrijven met € 50,- vroegboekkorting

  Weet u nu al dat u de CROW Infradagen 2018 niet wilt missen? Profiteer dan van de vroegboekkorting door u nu in te schrijven. Wanneer u zich vóór 1 april 2018 inschrijft, ontvangt u namelijk € 50,- korting. U kunt zich inschrijven voor één dag of voor beide dagen. Klik op de inschrijfknop en kies voor de dag(en) die voor u van toepassing is.

  Let op: De korting is alleen geldig i.c.m. het volledige inschrijftarief als deelnemer van € 625,- voor beide dagen of € 450,- voor 1 dag. U dient in het aanmeldproces te kiezen voor de reguliere prijs als deelnemer. Voor alle inschrijvingen vóór 1 april 2018 wordt de korting automatisch bij facturatie verrekend.

  Entreeprijzen

  Regulier tarief

  1 dag € 450,-
  2 dagen € 625,-

  Bent u hoofd- of coauteur van een bijdrage?

  1 dag € 350,-
  2 dagen € 475,-

  Bent u lid van actieve CROW werkgroep?
  1 dag € 400,-
  2 dagen € 575,-

  Ben je student?*

  1 dag € 25,-
  2 dagen € 40,-


  Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
  * Studenten dienen bij aanmelding een kopie/scan van een geldige studentenkaart op te sturen.

 • Sponsor worden?

  Als sponsor kunt u zich presenteren tijdens de CROW Infradagen 2018. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de sponsorpropositie.

  Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven voor het sponsorpakket? Neem dan contact op met Niels van Ommen via niels.vanommen@crow.nl of 06 - 20 65 63 19.

 • Contact

  De organisatie van de CROW Infradagen 2018 is in handen van CROW.

  Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met:
  Niels van Ommen
  T (0318) 69 53 15
  niels.vanommen@crow.nl

  Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met:
  Reinier Trommel
  T (0318) 69 98 04
  reinier.trommel@crow.nl

  Voor marketing- & pr-vragen kunt u contact opnemen met:
  Ilona Sikkink
  T 06 20 65 29 19
  ilona.sikkink@crow.nl

  Hier komen de nieuwsberichten

 • Congrescentrum Papendal

  Papendallaan 9
  6816 VD Arnhem
  Routebeschrijving

  Papendal beschikt over een 3- en 4-sterrenhotel, dat u op eigen kosten kunt boeken via www.papendal.nl.

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven