CROW Infradagen 2018

 • Datum: 27-06-2018 t/m 28-06-2018
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Betaald

Wilt u in één keer bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur en wegenbouw? Kom op 27 en 28 juni 2018 naar de CROW Infradagen. Hét tweejaarlijkse evenement waarbij wegbouwkundigen van wegbeheerders, aannemerij, advies- en ingenieursbureaus en kennisinstellingen twee dagen bij elkaar komen om kennis en ervaringen te delen.

 
€ 625,00
excl. 21% btw
27-06-2018, Congrescentrum Papendal
 • Uw vakkennis up-to-date in twee dagen tijd

  De CROW Infradagen is een tweejaarlijks, tweedaags evenement. Dit evenement richt zich op ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen op het gebied van infrastructuur en wegenbouw in Nederland. Aankomende editie vindt plaats in Congrescentrum Papendal te Arnhem.

  Voor wie is de CROW Infradagen?

  De infradagen is bedoeld voor wie binnen rijksoverheid, bedrijfsleven, (de)centraal overheid, branche- en belangenorganisaties, kennisinstituten en onderwijsinstellingen meer wil weten wat er leeft en gebeurt binnen wegbouwkundig Nederland. Bijvoorbeeld:

  • specialisten, onderzoekers en adviseurs op gebied van geotechniek en wegbouwkunde

  • uitvoerenden (bouwplaatsmanagers, hoofduitvoerders, toezichthouders)

  • projectleiders, programmamanagers en afdelingshoofden;

  • ontwerpers en bestekschrijvers (engineers)

  • (weg)beheerders

  • beleidsmedewerkers


  Waarom u de Infradagen niet mag missen!

  • Volledig, verrassend en vakkundig programma
  • In één keer op de hoogte van alle ontwikkelingen
  • Stel zelf uw programma samen met diverse sessies
  • Ontmoet vakgenoten in een prettige, ontspannen sfeer
   

  Inschrijven met € 50,- vroegboekkorting

  Wilt u de infradagen niet missen? Schrijf u vóór 1 april 2018 in en ontvang € 50,- korting. U kunt zich inschrijven voor één dag of voor beide dagen. Klik op de inschrijfknop en kies voor de dag(en) die voor u van toepassing is of ga voor meer informatie naar het tabblad 'Inschrijven'. 

  Geslaagde 2016-editie!

  Uit de bezoekersenquête en veel enthousiaste reacties uit het veld kunnen wij opmaken dat de vorige editie van de infradagen geslaagd was. Bekijk en lees hier de terugblik van 2016.

  87,8% van de bezoekers gaf aan nieuwe inzichten hebben opgedaan. Het evenement scoort gemiddeld een 8,0!

 • In de afgelopen maanden konden mensen zich aanmelden voor een paper, en op deze manier bijdragen aan het inhoudelijk programma. We hebben ruim 100 abstracts binnengekregen. Een mooi aantal, waarvan we in maart een definitieve thema-indeling maken.

  Prijs Beste Paper

  De begeleidingscommissie kiest op dinsdag 26 juni de beste paper. Op woensdag 27 juni, dag 1 van het congres, wordt aan het einde van de dag de winnaar bekend gemaakt. De winnaar gaat naar huis met een mooie trofee. Wie wordt het dit jaar? Bekijk de winnaars van 2014 en 2016.

 • Inschrijven met € 50,- vroegboekkorting

  Weet u nu al dat u de CROW Infradagen 2018 niet wilt missen? Profiteer dan van de vroegboekkorting door u nu in te schrijven. Wanneer u zich vóór 1 april 2018 inschrijft, ontvangt u namelijk € 50,- korting. U kunt zich inschrijven voor één dag of voor beide dagen. Klik op de inschrijfknop en kies voor de dag(en) die voor u van toepassing is.

  Let op: De korting is alleen geldig i.c.m. het volledige inschrijftarief als deelnemer van € 625,- voor beide dagen of € 450,- voor 1 dag. U dient in het aanmeldproces te kiezen voor de reguliere prijs als deelnemer. Voor alle inschrijvingen vóór 1 april 2018 wordt de korting automatisch bij facturatie verrekend.

  Entreeprijzen

  Regulier tarief

  1 dag € 450,-
  2 dagen € 625,-

  Bent u hoofd- of coauteur van een bijdrage?

  1 dag € 350,-
  2 dagen € 475,-

  Bent u lid van actieve CROW werkgroep?
  1 dag € 400,-
  2 dagen € 575,-

  Bent u werknemer van een van de sponsorende bedrijven?

  1 dag € 400,-
  2 dagen
   
  € 575,-
   

  Ben je student?*

  1 dag € 25,-
  2 dagen € 40,-


  Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
  * Studenten dienen bij aanmelding een kopie/scan van een geldige studentenkaart op te sturen.

 • Sponsor worden?

  Als sponsor kunt u zich presenteren tijdens de CROW Infradagen 2018. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de sponsorpropositie.

  Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven voor het sponsorpakket? Neem dan contact op met Hilde Schutten via hilde.schutten@crow.nl of 06 - 10 36 14 31.

  Sponsoren 2018
  Infradagen

 • Contact

  De organisatie van de CROW Infradagen 2018 is in handen van CROW.

  Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met:
  Niels van Ommen
  T (0318) 69 53 15
  niels.vanommen@crow.nl

  Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met:
  Reinier Trommel
  T (0318) 69 98 04
  reinier.trommel@crow.nl

  Voor marketing- & pr-vragen kunt u contact opnemen met:
  Ilona Sikkink
  T 06 20 65 29 19
  ilona.sikkink@crow.nl

 • Congrescentrum Papendal

  Papendallaan 9
  6816 VD Arnhem
  Routebeschrijving

  Actie Papendal

  Komt u van ver en wilt u de nacht van 26 op 27 juni (voor wie al avond van tevoren daar wil zijn) en/of de nacht van 27 op 28 juni (de nacht tussen congresdag 1 en 2) graag hier overnachten?
  Papendal beschikt over een 3- en 4-sterrenhotel. CROW heeft met Papendal een overeenkomst voor alle deelnemers van de Infradagen. U kunt uw kamer zelf rechtstreeks boeken op www.papendal.nl, waarbij u de code INFRA2018 opgeeft. U betaalt dan € 114,00 i.p.v. € 139,00 euro per kamer per nacht.

 • De goedgekeurde bijdragen van alle sessies worden na de CROW Infradagen beschikbaar gesteld via de website.
  Bent u nog niet eerder op de infradagen geweest? Of was u in 2016 ook deelnemer en wilt u de oude bijdragen inzien? Bekijk de terugblik

Vroegboekkorting

Schrijf u vóór 1 april 2018 in en ontvang € 50,- korting. U kunt zich inschrijven voor één dag of voor beide dagen. Klik op de inschrijfknop en kies voor de dag(en) die voor u van toepassing is of ga voor meer informatie over de tarieven naar het tabblad 'Inschrijven'. 

*De korting is alleen geldig i.c.m. het volledige inschrijftarief als deelnemer van € 625,- voor beide dagen of € 450,- voor 1 dag. U dient in het aanmeldproces te kiezen voor de reguliere prijs als deelnemer. Voor alle inschrijvingen vóór 1 april 2018 wordt de korting automatisch bij facturatie verrekend.
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven