CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

De voetganger en de omgeving (webcast)

 • Datum: 11-05-2017
 • Productgroep: Webinar
 • Soort: Gratis

CROW-KpVV start in 2017 met de themareeks Mobiliteit en Omgeving, welke dit jaar uit vijf themamiddagen bestaat. Op 11 mei wordt de tweede themamiddag georganiseerd, die ook live als webcast te volgen is. Deze bijeenkomst staat in het teken van de voetganger. Een aantrekkelijke omgeving nodigt uit vaker en verder te lopen. Een toegankelijke route maakt dit ook mogelijk voor mensen met een beperking.

 
Gratis
Inschrijven via de website is op dit moment helaas niet mogelijk. Wel kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor deelname. Bel de klantenservice: 0318 - 69 53 15 of e-mail klantenservice@crow.nl.
 • Tijdens deze webcast verkennen we aan de hand van twee praktijkvoorbeelden wat nodig is voor toegankelijke routes en wat maakt dat een route aantrekkelijk is.


  Voor wie?

  Het programma is interessant voor medewerkers van gemeenten, provincies, stadsregio’s, en het Rijk.

  Let op: CROW-KpVV kan besluiten dat deelname niet mogelijk is, bijvoorbeeld als blijkt dat bepaalde groepen oververtegenwoordigd zijn of als het maximum aantal deelnemers overschreden wordt. Medewerkers van decentrale overheden krijgen voorrang.
 • Middagprogramma

  13.00 Registratie en inloop met koffie/thee 
  13.15 Welkom en toelichting programma door CROW 
  13.30 Wat maakt een omgeving aantrekkelijk voor voetgangers? - inleiding door Alex Tsakmakis en Marijn Kik
            van de gemeente Utrecht
  14.30 Pauze 
  14.45 Hoe te komen tot een toegankelijke omgeving? – inleiding door Guy Hermans van Forseti en Annemieke           Molster van Molster Stedenbouw
  15.45 Afsluiting door CROW
  16.00 Borrel
 • Inschrijven

  U kunt zich via de inschrijfknop of via onderstaande link inschrijven voor de webcast. 

  De bijeenkomst wordt live als webcast uitgezonden. U kunt vanachter uw pc live de presentaties volgen en via de chatfunctie kunt u deelnemen aan de discussie. U dient dat wel te beschikken over een pc met internetverbinding en met speakers of koptelefoon voor het geluid.
 • CROW vestiging Utrecht
  Kantoorgebouw 'Sijpesteijn'
  Jaarbeursplein 22
  3521 AP Utrecht

  Routebeschrijving
 • Vragen of opmerkingen over de bijeenkomst kunt u mailen aan Emile Oostenbrink (emile.oostenbrink@crow.nl) of Jurgen de Haan (jurgen.dehaan@crow.nl). 
 • Bijeenkomstenreeks Mobiliteit en Omgeving

  Wij verplaatsen ons in onze omgeving op verschillende manieren. De wijze waarop wordt mede bepaald door die omgeving en omgekeerd beïnvloeden wij met onze mobiliteit de omgeving, variërend van woonwijken, werkomgeving, binnensteden, natuur- en recreatiegebieden. In die wisselwerking tussen mobiliteit en omgeving zijn veel partijen en verschillende beleidsvelden bij betrokken.

  De bijeenkomstenreeks Mobiliteit en Omgeving wil de relatie tussen mobiliteit en omgeving vanuit verschillende invalshoeken belichten. Wat zijn de kansen of bedreigingen? Hoe kunnen we die verzilveren? Wat is daarvoor nodig? En zijn er al goede praktijkvoorbeelden? Zomaar een aantal vragen aangevuld met vragen die bij u leven en waar u mee te maken heeft in uw dagelijkse praktijk. 


  Alle themabijeenkomsten

  • 30 maart 2016: Omgevingswet en mobiliteit
  • 11 mei 2017: De voetganger en de omgeving
  • 6 juli 2017: Mobiliteit en de werkomgeving (let op: datum was 29 juni 2017)
  • 11 september 2017: Mobiliteit en gedragsbeïnvloeding door fysieke en sociale omgeving
  • 16 november 2017: Mobiliteit en krimpgebieden/plattelandsgebieden

  Hier komen de nieuwsberichten

Scroll naar boven