Dag van de Openbare Ruimte 2016

 • Datum: 28 sep 2016 t/m 29 sep 2016
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Gratis
 • Vakgebied(en): Openbare ruimte

Op 28 en 29 september 2016 is de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. CROW is net als afgelopen jaren weer aanwezig op dé vakbeurs van de openbare ruimte. Wij ontmoeten u hier graag op onze stand (2.202) of bij een van onze twee lezingen.

Prijs per persoon: Gratis
U kunt zich hier inschrijven.
CROW is net als afgelopen jaren weer aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte. Op onze stand (2.202) vindt u alle informatie over onze kennis op het gebied van de openbare ruimte. Daarnaast is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan de aanwezige CROW’ers.
 

Lezingen

Ook geven we twee lezingen in het kennisprogramma van de Dag van de Openbare Ruimte.

 • Beter benutten van Beeldkwaliteit
  wie: Harro Verhoeven (CROW) en Mark van Gurp (CROW)
  wanneer: woensdag 28 september om 11.30 uur

  Hoe benutten we de beeldsystematiek beter voor de doelen die we met elkaar willen bereiken?
  De CROW-Beeldsystematiek wordt breed toegepast. CROW houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en gaat in op de vragen die er spelen. Bereiken we met de huidige systematiek onze doelen voor betere kwaliteitssturing en samenwerking ? En hoe draagt het nieuwe certificaat ‘Inspecteur Beeldkwaliteit’ hier aan bij?

 • Beheerder krijgt door BGT en IMBOR schat aan informatie
  wie: Ceciel van Iperen (CROW), Jochem Mollema (Unafact) en Alfons Schuurmans (Ingenieursbureau Alfons Schuurmans)
  wanneer: donderdag 29 september om 11.30 uur

  De digitale basiskaarten volgens BGT en de uitbreidingen volgens IMBOR zijn een bron van beheergegevens
  Vanaf 1/1/2016 is iedere terreineigenaar wettelijk verplicht zijn digitale kaarten volgens de BGT beschikbaar te hebben. Het Informatiemodel Beheer Openbare Ruimte (IMBOR) sluit hierop volledig aan. Van deze combinatie profiteert de beheerder openbare ruimte.
  Het Informatiemodel Openbare Ruimte is recent voor de onderdelen Groen, Riolering en Verhardingen als IMBOR 1.0 vastgesteld, met een 100% match op IMGeo en het GWSW. U krijgt te horen hoe u in uw eigen organisatie, van uitvoering tot beleid, van beheerder tot manager, dit informatiemodel kunt toepassen en er maximaal praktisch gebruik van kunt maken. We delen de eerste ervaringen uit de proeftuinen van de gemeenten Amsterdam, Drechtsteden, Breda en Bergen NH. Zo heeft Amsterdam onder andere 8 verschillende databases omgezet naar één bestand met verhardingen, conform IMBOR, als basis voor asset management verhardingen.

Aanmelden voor één of beide sessies? Tijdens het registreren voor de Dag van de Openbare Ruimte kunt u zich aanmelden. Deelname is gratis.

Inschrijven

Deelname is kosteloos na registratie. U kunt zich hier inschrijven.

Jaarbeurs

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl

Openbaar vervoer

De Jaarbeurs is verreweg het makkelijkst te bereiken vanaf Utrecht Centraal. Met 5 minuten lopen staat u op de beursvloer.

Parkeren Jaarbeurs

Rondom de Jaarbeurs zijn meerdere parkeergelegenheden, waarvan P4 het dichtst bij de beurshallen (2,3 en 4) voor de Dag van de Openbare Ruimte is. Meer informatie over parkeren en tarieven.

Parkeren Transferium Westraven

Vlak buiten de A12 ligt parkeergarage Transferium Westraven. Vanuit hier gaat een pendeldienst naar het centrum die ook stopt bij de Jaarbeurs. Voor € 5,00 kunt u een dag parkeren en gebruik maken van de pendeldienst. Meer informatie over Transferium Westraven.
Dag van de Openbare Ruimte