CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Aan de slag met autodelen Deel 3

 • Datum: 11-05-2021
 • Duur: 11:00 - 12:00 (1 uur)
 • Locatie: Online
 • Productgroep: Webinar
 • Soort: Gratis

De ene na de andere gemeente lijkt volop in te zetten op deelmobiliteit. Maar hoe zit het precies met autodelen? Wat zijn de effecten, hoe werkt het en hoe kun je zelf als gemeente of regio inzetten op autodelen? In een serie van drie webinars nemen CROW, Deloitte en Advier je mee in de wereld van autodelen en reiken we praktische handvatten aan om hier zelf op beleidsniveau mee in de slag te gaan.

 
Gratis
11-05-2021, Online
 • In het eerste webinar op 11 februari, is besproken waarom autodelen een goed middel is voor duurzamer reisgedrag en beter ruimtegebruik. Het tweede webinar op 8 april ging in op de vraag hoe je als mobiliteitsprofessional je beleid rond autodelen vormgeeft en welke overwegingen (parkeervergunning, gebiedsontwikkeling, etc.) je daarbij in acht moet nemen. Via de links zijn de samenvattingen daarvan terug te lezen.

  In dit laatste webinar van deze serie komt aan bod hoe je naar inwoners communiceert over autodelen, zodat ze hier gebruik van gaan maken nadat een deelauto-initiatief is opgezet. 
    
  Meer informatie over beleid, vergunningen, communicatie en meer is te vinden in de Toolkit Autodelen
   
  Dit webinar wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met Rijkswaterstaat, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de financiering van de Europese Unie via het Steunprogramma voor Structurele Hervormingen en in samenwerking met het Directoraat-generaal Steun voor Structurele hervorming.

  Voor wie?

  De webinar is bedoeld voor mobiliteitsprofessionals bij gemeenten, regio’s en provincies. Je hoeft geen voorkennis te hebben over autodelen. Deze webinars sluiten zowel aan bij professionals die nog weinig met autodelen in aanraking zijn geweest als professionals die hier graag stappen in willen zetten, maar op zoek zijn naar handvatten en concrete voorbeelden. 
 • Deel 3: Dinsdag 11 mei van 11:00 tot 12:00 uur 
  Het programma voor dit webinar volgt nog. 
Scroll naar boven