CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

OUD Netwerkevent Infra-Innovatie Netwerk

 • Datum: 07-06-2018
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Gratis
 • Thema: Infra-innovatie netwerk

​Het Infra-Innovatie Netwerk wil belemmeringen wegnemen en het daadwerkelijk toepassen van technische innovaties in de grond-, weg-, watersector bevorderen. Het netwerk brengt vraag en aanbod van innovaties bij elkaar. Tijdens het Netwerkevent zijn, naast de uitgebreide mogelijkheid tot netwerken, verschillende bijeenkomsten met betrekking tot infra innovaties en een innovatiemarkt te bezoeken. Op de innovatiemarkt staan diverse stands waar innovators innovaties presenteren. De markt is de gehele middag te bezoeken.

 
Gratis
Inschrijven via de website is op dit moment helaas niet mogelijk. Wel kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor deelname. Bel de klantenservice: 0318 - 69 53 15 of e-mail klantenservice@crow.nl.
 • Het netwerkevent biedt een mooie kans om te komen tot het stimuleren en implementeren van innovaties binnen uw eigen organisatie, of juist om eigen innovaties te presenteren direct aan de doelgroep! Het event biedt zowel kansen voor opdrachtgevers als voor opdrachtnemers/marktpartijen.
  Hieronder volgt een overzicht van de verschillende te bezoeken bijeenkomsten en het programma.

  Innovatiebijeenkomst Beton

  Verschillende marktpartijen pitchen tijdens deze bijeenkomst over hun infra gerelateerde betoninnovaties.

  Innovatiebijeenkomst Slim Meten & Inspecteren

  Tijdens deze bijeenkomst pitchen (markt)partijen hun innovaties gericht op slim meten & inspecteren van infra (conditiemetingen). Provincie Overijssel gaat in op hoe zij slim meten door satellietbeelden te vergelijken.

  Innovatiebijeenkomst Circulaire Infra

  Centrale vraag tijdens deze bijeenkomst is hoe stappen kunnen worden gemaakt met betrekking tot circulaire infra. Provincie Overijssel licht samen met andere wegbeheerders vraag en behoefte toe en gaat in op eigen ervaringen.

  Innovatiebijeenkomst Fiets

  Deze bijeenkomst laat aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden de nieuwste innovaties met betrekking tot fietsinfra zien.

 • 12.00 - 13.00 Inloop, lunch en Innovatiemarkt
  13.00 - 13.45 Opening en keynote
  13.45 - 14.15 Pauze en Innovatiemarkt
  14.15 - 15.00 Ronde 1 Innovatiebijeenkomsten. Bij het aanmelden geef je je op voor een van bovenstaande bijeenkomsten (Beton, Slim meten & inspecteren, Circulaire Infra en/of Fiets)
  15.00 - 15.30 Pauze en Innovatiemarkt
  15.30 - 16.15 Ronde 2 Innovatiebijeenkomsten. Bij het aanmelden geef je je op voor een van bovenstaande bijeenkomsten (Beton, Slim meten & inspecteren, Circulaire Infra en/of Fiets)
  16.15 - 17.15 Netwerkborrel en Innovatiemarkt
Scroll naar boven