CROW Levende Stad 3e Netwerkbijeenkomst Beleving van de Openbare Ruimte

 • Datum: 11-10-2018 t/m 11-10-2018
 • Locatie: Stadskantoor Breda, Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda
 • Productgroep: Thema bijeenkomst
 • Soort: Gratis

De jaarlijkse netwerkbijeenkomst Beleving van de Openbare Ruimte vindt dit jaar plaats in Breda. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op methoden om in te spelen op de beleving van gebruikers in de openbare ruimte, en om deze tastbaar te maken in meetresultaten.

 
Gratis
11-10-2018, Gemeente Breda
 • Na Arnhem en Deventer is dit jaar gemeente Breda de gastheer voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Beleving van de Openbare Ruimte. Het onderwerp ‘Beleving’ krijgt inmiddels bij steeds meer gemeenten de aandacht.


  Het beheer van de openbare ruimte gaat niet meer alleen over schoon, heel en veilig, maar ook over mooi, fijn, gezond, tevreden en gelukkig. Deze begrippen lijken moeilijk grijpbaar en heel persoonlijk, maar toch komen er steeds meer methoden en technieken om deze begrippen “beet te kunnen pakken”, werkbaar en meetbaar te maken.

  Op deze derde netwerkbijeenkomst bespreken wij in hoeverre het al lukt om een gereedschapskist te ontwikkelen om met beleving aan de slag te gaan.
 • Het programma is momenteel in ontwikkeling. Heeft uw organisatie een instrument, werkwijze of tool ontwikkeld die ingezet kan worden om in te spelen op de beleving van de gebruikers van de openbare ruimte, dan mag u uiteraard in het programma niet ontbreken. Uw ideeën zijn van harte welkom bij levendestad@crow.nl.

 • Deelname is gratis voor alle partners van CROW Levende Stad. Bent u partner van CROW Levende Stad? Bent u geen partner, dan zijn de kosten voor deelname aan deze bijeenkomst €395,- per persoon excl. BTW. Wilt u partner worden van CROW Levende Stad of weten wat dit inhoudt?

 • Stadskantoor Breda
  Claudius Prinsenlaan 10
  4811 DJ Breda

Congressen en bijeenkomsten
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven