Contracteren

CROW is dé specialist op het gebied van aanbesteden en contracteren in de infrasector. Onze kennis en ervaring zetten wij in voor verbeteringen en vernieuwingen die ertoe doen in het dagelijks werk van u als professional. Of het nu gaat om traditionele, hybride of geïntegreerde contracten. Wij streven naar de beste oplossingen voor al uw vraagstukken!

Kies uw contractvorm

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende contractvormen:
 
 • De RAW-besteksystematiek biedt opdrachtgevers en opdrachtnemers in de grond-, weg- en waterbouw (gww) een kader om duidelijke afspraken te maken en deze goed vast te leggen in een bestek.
   
 • De UAV-GC biedt een goed kader bij contracten waar de strikte scheiding tussen ontwerp en uitvoering vervaagt. Dat zijn de zogenoemde geïntegreerde contracten. Het inschatten en managen van risico’s en kosten is daarbij van groot belang.
   
 • In hybride contracten worden delen van de RAW toegepast. Deze contracten zijn bruikbaar voor opdrachtgevers die in een transitiefase zitten.
   

Contracten op basis van systematiek

U vindt bij CROW ook informatie over systematieken die een ondersteunende rol hebben bij het opstellen van contracten.

Tools

 • RAW - online Abonnement De complete RAW-systematiek is nu op internet toegankelijk via RAW-online. Meer informatie
  € 80,00 ex. BTW
 • Kennismodule UAVgc Abonnement Altijd toegang tot de meest actuele kennis op uw vakgebied. Op elke locatie toegang tot online CROW-publicaties op het gebied van UAVgc. Meer informatie
  € 15,00 ex. BTW
Meer tools

Publicaties

Meer publicaties
Meer weten?

Niels Meijerink

Projectmanager

Bel of mail met
Nieuw: de CROW Kenniscoach
CROW heeft een nieuwe service op het gebied van aanbesteden en contracteren: de CROW Kenniscoach. Kenniscoaches zijn onafhankelijke professionals, die zich samen met u verdiepen in een specifieke vraag of een concreet probleem.
Lees meer

© Copyright 2014 CROW - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden