Ontwerp en inrichting

Het doel van de projecten en publicaties over ‘Inrichting en ontwerp openbare ruimte’ is het verbeteren van de (her)inrichting- en ontwerpkwaliteit van de openbare ruimte in stedelijk gebied in Nederland. Daarbij gaat het om een functionele, goed ontworpen en ingerichte openbare ruimte, goed afgestemd op de vele verschillende gebruikers, met oog voor beheerbaarheid en milieu.
NCBORHet Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019 op 28 november is dé kennis- en ontmoetingsplek voor professionals die werkzaam zijn in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. ‘De beheerder van morgen …weet waar het om draait’ is het thema van dit jaar op het NCBOR. Bekijk het plenaire programma en de deelsessies en maak je eigen keuzes.

Wil jij netwerken, mee discussiëren, geïnspireerd raken en nieuwe kennis opdoen? Dan is het NCBOR wat voor jou! Wij ontmoeten je graag de 28e november in Zaanstad!
 
De kennisproducten van CROW zijn niet alleen gericht op de inrichting van “alles op en boven het maaiveld’, maar ook op een goede afstemming met de ondergrondse ruimte en de ondergrondse infrastructuur.
Hoe combineer je kabels en leidingen, verhardingen, lichtmasten en bomen efficiënt?

Nieuws


  • Transitieopgaven op wijkniveau
    Nederland heeft nu en de komende jaren te maken met een aantal grote transitieopgaven die een sterk ruimtelijke impact hebben. De...
  • Hoe wordt de leefbaarheid in jouw gemeente beleefd?
    Beleving wordt steeds belangrijker in het meten van de kwaliteit van de openbare ruimte. Onderwerpen als onkruid, hondenpoep en scheefliggende...
  • De groei van beheer
    Enkele jaren geleden kreeg Wiebe Oosterhoff de vraag om te kijken naar de strategische vraagstukken van het beheer. Wat is nu zijn visie?
Toon alles
Scroll naar boven