CROW Levende Stad

CROW Levende stad is hét kennisnetwerk waar professionals kennis en ervaringen uitwisselen over de openbare ruimte. Contacten leggen met vakgenoten? Op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws op uw vakgebied? Deel uitmaken van een netwerk waar u terecht kunt met vakinhoudelijke vragen? CROW Levende Stad biedt het allemaal.
NCBORHet Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019 op 28 november is dé kennis- en ontmoetingsplek voor professionals die werkzaam zijn in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. ‘De beheerder van morgen …weet waar het om draait’ is het thema van dit jaar op het NCBOR. Bekijk het plenaire programma en de deelsessies en maak je eigen keuzes.

Wil jij netwerken, mee discussiëren, geïnspireerd raken en nieuwe kennis opdoen? Dan is het NCBOR wat voor jou! Wij ontmoeten je graag de 28e november in Zaanstad!
 
Op de website CROW Levende Stad treft u alle informatie omtrent dit netwerk.

Uitgelicht

Nieuws


  • Transitieopgaven op wijkniveau
    Nederland heeft nu en de komende jaren te maken met een aantal grote transitieopgaven die een sterk ruimtelijke impact hebben. De...
  • Hoe wordt de leefbaarheid in jouw gemeente beleefd?
    Beleving wordt steeds belangrijker in het meten van de kwaliteit van de openbare ruimte. Onderwerpen als onkruid, hondenpoep en scheefliggende...
  • De groei van beheer
    Enkele jaren geleden kreeg Wiebe Oosterhoff de vraag om te kijken naar de strategische vraagstukken van het beheer. Wat is nu zijn visie?
Toon alles
Het team achter CROW Levende Stad
Vragen? Wij staan voor u klaar!
Scroll naar boven