Meewerkstage Webredactie

Ben je enthousiast en leergierig en zoek je een stage voor je derde jaar? Reageer direct!

Je uitdaging

CROW zoekt stagiair(e)Als stagiair Webredactie help je ons bij het aanbieden van relevante informatie voor onze doelgroep. Je schrijft nieuwe en bewerkt bestaande pagina’s, en je redigeert de teksten die collega’s aanleveren voor plaatsing op de website. Je denkt mee met het webteam over mogelijke verbeteringen van de website. Je houdt je ook bezig met social media: je zorgt voor pakkende content en monitort onze kanalen.
 

Wie ben je?

Nieuwsgierigheid, energie, creativiteit, communicatietalent. Dat is wat we zoeken. Verder ben je in staat om heldere en prikkelende artikelen te schrijven voor de website, onze e-mailnieuwsbrieven en social mediakanalen. Je bent een echt online dier. Je bent creatief en denkt crossmediaal. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes.
 
Je levert graag ideeën aan. Zorgvuldigheid en serieuze belangstelling voor wat speelt binnen de werkvelden van CROW zijn vanzelfsprekend. Je vindt het leuk om je te verdiepen in infrastructuur, openbare ruimte,  verkeer en vervoer en werk en veiligheid en aanbesteden en contracteren en krijgt een kick van het succesvol uitdragen van onze kennis.
 
Voor deze stage zoeken we iemand met een opleiding op het gebied van communicatie. Ook als je een opleiding volgt in een richting die inhoudelijk aan ons werk raakt én je een bovenmatig gevoel voor communicatie hebt, nodigen we je uit om te reageren. Een schrijftest kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 

Wat bieden we?

Je wordt begeleid door de marketing & communicatieadviseur en werkt in een informele sfeer, met een eigen werkplek. Je krijgt behoorlijk wat verantwoordelijkheid en er is altijd ruimte voor eigen initiatieven. We zijn benieuwd naar jouw ideeën. De perfecte omgeving dus om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij ook een stagevergoeding.
 

Reageren

Kortom, als je meer wilt dan alleen koffie halen tijdens jouw stage, aarzel dan niet en overtuig ons! Stuur je cv en motivatiebrief t.a.v. Pauline Wijnhoff, Pauline.Wijnhoff@crow.nl. Vergeet niet te vermelden in welke periode je beschikbaar bent om stage te lopen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Roders, senior webredacteur,  0318-695371.
 

Over CROW Media

Kies voor een stage bij CROW en stap in een wereld vol dynamiek en inspiratie
 
CROW is op zoek naar multimediaal denkende stagiairs met lef. Barst jij van de ideeën over online communicatie en social media en heb je de lef om met die ideeën in de praktijk aan de slag te gaan? En heb je zin om actief bij te dragen aan het uitbouwen van ons online netwerk? Dan is de afdeling Media bij CROW de plek op om stage te lopen.
 
CROW bedenkt slimme en praktische oplossingen voor vraagstukken over infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer in Nederland. Dat doen we samen met externe professionals die kennis met elkaar delen en toepasbaar maken voor de praktijk.

CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie zonder winstoogmerk die investeert in kennis voor nu en in de toekomst. Wij streven naar de beste oplossingen voor vraagstukken van beleid tot en met beheer in infrastructuur, openbare ruimte,  verkeer en vervoer en werk en veiligheid. Bovendien zijn wij experts op het gebied van aanbesteden en contracteren
 
In samenwerking met de praktijk zorgen wij voor verbeteringen en vernieuwingen die ertoe doen in het dagelijks werk van professionals. Zie ons als knooppunt tussen beleidsmakers, ontwerpers, uitvoerders, onderzoekers en adviseurs van zowel de overheid als uit het bedrijfsleven. CROW is één van de kenniscentra in Nederland die voorop lopen in de slag naar online. Maar we zijn er nog lang niet. Help jij ons mee onze multimediale kanalen verder te ontwikkelen?