Kennismodule Beeldkwaliteit Openbare Ruimte Basis

  • Productgroep:Kennismodule
  • Soort:Abonnement
  • Vakgebied(en):Openbare ruimte

Bent u verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte? Dan weet u dat een goed ontworpen en beheerde openbare ruimte een grote maatschappelijke meerwaarde heeft en efficiënt te onderhouden is. De Online Kennismodule Beeldkwaliteit Openbare Ruimte biedt kennis waarmee u succesvolle openbare ruimten kunt realiseren.

Abonnement: Jaar
€ 110,00
Excl. 21% BTW
Dit abonnement wordt automatisch verlengd.
 

Welke kennis is opgenomen in deze kennismodule?

  • Kwaliteitscatalogus openbare ruimte (publicatie 323)
  • Kwaliteitscatalogus ov-omgevingen
Deze kennismodule biedt de mogelijkheid om de meest actuele beeldmeetlatten (circa 250 stuks) te bekijken en de foto's, beschrijvingen en prestatie-eisen te kopiëren naar Word voor gebruik in o.a. beleidsdocumenten en schouwformulieren.

Deze kennismodule is inclusief gratis Online Kennismodule IMBOR (Informatiemodel Beheer Openbare Ruimte).

In het bestelproces kunt u aangeven hoeveel licenties (1 per gebruiker) u wilt afnemen. Een licentie is geldig voor 1 jaar. Meer informatie over de CROW Online Kennismodules. 
 

Het Plus-abonnement: met kostenkengetallen

In de Online Kennismodule Beeldkwaliteit Openbare Ruimte Plus voegt CROW-kostenkengetallen samen met de Kwaliteitscatalogus Openbare Ruimte. In deze variant heeft u dus de beschikking over alle beeldmeetlatten én de bijbehorende kostenkengetallen en/of gemiddelde prijzen.

U logt eenvoudig in voor de Kennismodule Beeldkwaliteit Openbare Ruimte Basis via Mijn CROW.
​ONLINE KENNISMODULE IMBOR - GRATIS
Bij de  Online Kennismodule Beeldkwaliteit openbare ruimte Basis krijgt u automatisch gratis toegang tot het Informatiemodel Beheer Openbare Ruimte (IMBOR).

Deze kennismodule bestaat uit twee delen:
  • toelichtende teksten 
  • tabellen met objectgegevens, waardenlijsten, definities en toelichtingen
Meer informatie over IMBOR
Kennismodule Beeldkwaliteit ov-voertuigen
Deze nieuwe, gratis kennismodule biedt 33 beeldmeetlatten voor openbaarvervoervoertuigen. De beeldmeetlatten worden gebruikt om de kwaliteit van ov-voertuigen te meten, te monitoren en hierover afspraken te maken en te communiceren.
Ga naar productpagina
Artikel in CROW et cetera
Kennis vergroten over beheer buitenruimte?

Een goed beheerde buitenruimte is de motor achter sociale en economische ontwikkelingen, een stimulans voor participatie en een inspiratiebron voor innovaties en methoden. Beheer, is de stuwende kracht.

Deze kracht ontdekken, inzetten en optimaliseren? Vergroot op 24 november 2016 uw kennis tijdens het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 216 in het World Trade Center in Rotterdam.
 
Bekijk het programma