Opleiding Verkeerskunde

  • Productgroep: Opleiding
  • Vakgebied(en): Verkeer en Vervoer

De modules van de CROW-opleiding Verkeerskunde geven u inzicht in het vakgebied verkeerskunde. De complete opleiding bestaat uit zeven modules. Deze modules kunt u afzonderlijk volgen. Voor elke module die u succesvol afrondt ontvangt u een certificaat. Alle certificaten samen geven recht op het CROW-diploma Verkeerskunde, een diploma met aanzien in de markt en (door vrijstellingen) een uitstekende opstap naar het hbo-diploma Verkeerskunde.

Prijs per stuk: € 1.250,00

Excl. % BTW

Momenteel zijn er geen beschikbare data

Verkeerskundige cursussen

Hieronder staan de verkeerskundige cursussen van CROW. Samen vormen deze cursussen de Opleiding Verkeerskunde. Kies voor een losse module of start de reeks, beginnende bij de module 'Verkeerskunde: de statistische route naar de praktijk'. Klik op de cursustitel voor meer informatie over de inhoud, prijs en startdata en het inschrijfformulier.

Start najaar 2016:

 
Start begin 2017:

Impressie inhoud en sfeer

Bekijk de onderstaande korte video voor een indruk van de sfeer en wijze van lesgeven: 

Inschrijven cursussen

Inschrijven voor de verkeerskundige cursussen verloopt via de individuele cursuspagina's. Bekijk de cursussen op het tabblad 'Omschrijving'. Klik op de cursustitel voor inhoud, startdata en het inschrijfformulier.
Vragen?

René Kokkeler

Onderwijskundig adviseur

Bel of mail met