Cursussen en opleidingen

CROW ondersteunt startende en gevorderde professionals met een breed aanbod van cursussen, opleidingen en workshops: altijd actueel, betrouwbaar en vakkundig. Een aantal cursussen vormt samen met (gratis) on- en offline kennisproducten van CROW een Kennisbundel. Hierdoor wordt de kennis die u tijdens de cursus opdoet beter geborgd en blijft deze langer actueel. Vind de cursus die bij u past. Gebruik de zoekfilters in de linkerkolom of maak uw keuze via het snelmenu in de rechterkolom.

Gevonden opleidingen (53)
Eerste Vorige
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Volgende Laatste
 • Basiscursus UAV Cursus | 06 mei 2014 Vergroot uw kennis van de UAV 1989/2012 met deze basiscursus. De UAV 1989/2012 is het algemene en administratieve kader dat wordt gebruikt bij het traditionele samenwerkingsconcept. Hierbij is sprake van een opdrachtgever die verantwoordelijk is voor het ontwerp(bestek) en een...
  € 525,00 excl. btw Meer informatie
 • Cursus EMVI - Gunnen op waarde (voor aanbesteders) Cursus | 07 mei 2014 Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving).  Op basis van praktijkervaring is door CROW de methode ‘Gunnen op waarde’ ontwikkeld, een betrouwbare methode voor het bepalen van de EMVI-uitslag.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • UAVgc Cursus | 07 mei 2014 Leer in één dag de juridische en praktische consequenties van het gebruik van de UAV-GC 2005. UAVgc staat voor de systematiek van geïntegreerd contracteren. De UAV-GC 2005 is het algemene en administratieve kader dat wordt gebruikt bij het geïntegreerde samenwerkingsconcept. H...
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus RAW Cursus | 08 mei 2014 Vergroot uw kennis van RAW met de Basiscursus RAW. Deze cursus is onmisbaar als u met RAW-bestekken werkt. Omdat er bij gww-projecten vaak sprake is van complexe situaties, tracés en constructies, komt het aan op duidelijke afspraken. Die afspraken zijn gebundeld in de RAW-sys...
  € 525,00 excl. btw Meer informatie
 • Uitvoeren met RAW Cursus | 08 mei 2014 Met de cursus’ Uitvoeren met RAW’ beschikt u in een dag over de benodigde kennis om RAW-bestekken uit te voeren.
  € 535,00 excl. btw Meer informatie
 • Handboek wegontwerp - Basiscriteria (basismodule) Cursus | 13 mei 2014 Leer hoe u de kennis uit het Handboek wegontwerp toepast bij het ontwerp van wegen buiten de bebouwde kom. In de basismodule komen de uitgangspunten en grondbeginselen van het wegontwerp aan bod. Vervolgens leert u hoe u de richtlijnen en handreikingen uit het Handboek Wegontw...
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Introductiecursus Systems Engineering voor de GWW Cursus | 13 mei 2014 De cursus Systems Engineering voor de GWW gaat over de theorie en praktijk van projecten, managementmethodieken en contracten (bijvoorbeeld: UAVgc, aanbesteden, kwaliteitsmanagement, risicomanagement, RAMS). De hele levenscyclus komt aan bod. De focus ligt op de plan- en ontwe...
  € 985,00 excl. btw Meer informatie
 • Professioneel aanbesteden in de Bouw en Infra Cursus | 13 mei 2014 Tweedaagse cursus voor professionals van gunnende en inschrijvende partijen.
  € 999,00 excl. btw Meer informatie
 • Rekenen met RAW en UAV Cursus | 13 mei 2014 Zet de juiste cijfers op de goede plek dankzij de cursus ‘Rekenen met RAW en UAV’. Uitgangspunt voor deze cursus is een inschrijvingsstaat van een aannemer voor een gefingeerd werk. De rollen van zowel de aannemer als van de opdrachtgever komen hierin aan bod.
  € 535,00 excl. btw Meer informatie
 • Aanbesteden in één dag! Cursus | 14 mei 2014 Het kiezen van een aannemer voor gww-projecten gebeurt steeds vaker via een aanbesteding. Tijdens deze basiscursus leert u hoe u het aanbestedingsproces op een zorgvuldige, transparante en objectieve manier uitvoert. 
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
Vragen?

Simone Magendans

Medewerker realisatie & service

Bel of mail met
Veelgestelde vragen
 1. Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus?

  U kunt zich uitsluitend via deze website inschrijven voor een cursus. Ga naar de cursus van uw keuze en schrijf u in via het inschrijfformulier. Let op dat u alle gegevens goed invult! Voor wijzigingen brengt CROW namelijk administratiekosten in rekening. In de voorwaarden leest u daar meer over.

 2. Kan ik vrijstellingen krijgen voor een cursus?

  Binnen de opleiding Verkeerskunde zijn vrijstellingen voor afzonderlijke cursusmodules mogelijk. CROW bekijkt per geval of een vrijstelling verleend kan worden. Neem hiervoor contact op met de afdeling Cursussen.

 3. Krijg ik een diploma als ik een cursus bij CROW volg?

  Dat is afhankelijk van de cursus. Bij iedere cursus staat aangegeven of u een certificaat of diploma krijgt. Het diploma Verkeerskunde kunt u behalen als u voor alle acht cursusmodules bent geslaagd.

 4. Wat zijn leergangen binnen cursussen?

  Binnen het onderdeel ‘aanbesteden en contracteren’ biedt CROW een serie cursussen. Deze vormen samen een leergang. Lees meer over leergangen.

 5. Welke CROW-cursus is geschikt voor mij?

  Dat hangt af van uw vooropleiding en doelstellingen. Neem contact op met de Klantenservice voor persoonlijk advies.

 
Meer vragen

© Copyright 2014 CROW