Cursussen, opleidingen, workshops

CROW maakt educatieprogramma's vanuit één overtuiging: kennis zorgt voor een voorsprong. Kern daarbij is dat kennis actueel, praktisch en direct toepasbaar moet zijn. Want daarmee maakt u het verschil. Daarmee scoort u zelf en dus ook uw bedrijf of organisatie. Selecteer online de cursus of opleiding die bij u past of download de CROW-educatiebrochure 2014-2015.

Gevonden opleidingen (57)
Eerste Vorige
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Volgende Laatste
 • Basiscursus UAV Cursus | 23 sep 2014 Vergroot uw kennis van de UAV 1989/2012 met deze basiscursus. De UAV 1989/2012 is het algemene en administratieve kader dat wordt gebruikt bij het traditionele samenwerkingsconcept. Hierbij is sprake van een opdrachtgever die verantwoordelijk is voor het ontwerp(bestek) en een...
  € 525,00 excl. btw Meer informatie
 • Raambestekken in RAW - Overeenkomst met open posten Cursus | 23 sep 2014 Wilt u meer weten over de toepassing van raambestekken in de grond-, water-, en wegenbouw en over de risico’s daarvan? Volg dan de cursus ‘Raambestekken in RAW’. U leert hierin hoe u een raambestek schrijft, calculeert en/of uitvoert. Het raambestek is een besteksvorm die gesc...
  € 550,00 excl. btw Meer informatie
 • UAVgc Cursus | 23 sep 2014 Leer in één dag de juridische en praktische consequenties van het gebruik van de UAV-GC 2005. UAVgc staat voor de systematiek van geïntegreerd contracteren. De UAV-GC 2005 is het algemene en administratieve kader dat wordt gebruikt bij het geïntegreerde samenwerkingsconcept. H...
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Cursus EMVI - Gunnen op waarde (voor aanbesteders) Cursus | 24 sep 2014 Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving).  Op basis van praktijkervaring is door CROW de methode ‘Gunnen op waarde’ ontwikkeld, een betrouwbare methode voor het bepalen van de EMVI-uitslag.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Standaardsystematiek voor kostenramingen in de GWW Cursus | 24 sep 2014 De Standaardsystematiek voor kostenramingen (SSK) is een eenduidige systematiek voor het maken van kostenramingen in de gww-sector, van boven- en ondergrondse infrastructuur, utiliteitswerken, waterbouw en kunstwerken tot installatiewerken, voor investeringskosten en levensduu...
  € 645,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus RAW Cursus | 25 sep 2014 Vergroot uw kennis van RAW met de Basiscursus RAW. Deze cursus is onmisbaar als u met RAW-bestekken werkt. Omdat er bij gww-projecten vaak sprake is van complexe situaties, tracés en constructies, komt het aan op duidelijke afspraken. Die afspraken zijn gebundeld in de RAW-sys...
  € 525,00 excl. btw Meer informatie
 • Beschrijven met RAW Cursus | 30 sep 2014 De RAW-systematiek is een belangrijk middel om projectafspraken te bundelen. Maar hoe stelt u een RAW-bestek op en hoe beoordeelt u RAW-beschrijvingen? Deze cursus helpt u daarbij.
  € 535,00 excl. btw Meer informatie
 • Spoedcursus EMVI - Gunnen op waarde (voor inschrijvers) Cursus | 30 sep 2014 Lees meer over de cursus EMVI - Gunnen op waarde (voor inschrijvers)
  € 285,00 excl. btw Meer informatie
 • Bepalen met RAW Cursus | 01 okt 2014 De RAW-systematiek is een belangrijk middel om projectafspraken te bundelen. Maar hoe gaat u om met Standaard RAW Bepalingen? En wat doet u met aanvullingen of afwijkingen? Deze cursus geeft de informatie die u nodig heeft.
  € 535,00 excl. btw Meer informatie
 • Uitvoeren met RAW Cursus | 02 okt 2014 Met de cursus’ Uitvoeren met RAW’ beschikt u in een dag over de benodigde kennis om RAW-bestekken uit te voeren.
  € 535,00 excl. btw Meer informatie
Vragen?

Simone Magendans

Medewerker Service & Realisatie

Bel of mail met
Veelgestelde vragen
 1. Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus?

  U kunt zich uitsluitend via deze website inschrijven voor een cursus. Ga naar de cursus van uw keuze en schrijf u in via het inschrijfformulier. Let op dat u alle gegevens goed invult! Voor wijzigingen brengt CROW namelijk administratiekosten in rekening. In de voorwaarden leest u daar meer over.

 2. Kan ik vrijstellingen krijgen voor een cursus?

  Binnen de opleiding Verkeerskunde zijn vrijstellingen voor afzonderlijke cursusmodules mogelijk. CROW bekijkt per geval of een vrijstelling verleend kan worden. Neem hiervoor contact op met de afdeling Cursussen.

 3. Krijg ik een diploma als ik een cursus bij CROW volg?

  Dat is afhankelijk van de cursus. Bij iedere cursus staat aangegeven of u een certificaat of diploma krijgt. Het diploma Verkeerskunde kunt u behalen als u voor alle acht cursusmodules bent geslaagd.

 4. Wat zijn leergangen binnen cursussen?

  Binnen het onderdeel ‘aanbesteden en contracteren’ biedt CROW een serie cursussen. Deze vormen samen een leergang. Lees meer over leergangen.

 5. Welke CROW-cursus is geschikt voor mij?

  Dat hangt af van uw vooropleiding en doelstellingen. Neem contact op met de Klantenservice voor persoonlijk advies.

 
Meer vragen

© Copyright 2014 CROW - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden