Hoe komt die dataset in mijn geïntegreerde contract?”

07-02-2019

Hoi allemaal,

Na mijn uitstapjes over objecttypebibliotheken, en Linked Data kom ik nu weer terug bij de basis: het  Linked Data Platform van CROW. De vorige keer heb ik verteld over de producent van data, en ben ik bijna oneindig uitgeweid over data, datasets en linked data. Ik heb jullie beloofd iets meer te vertellen over de Aanleverspecificaties en de rol van publicist, maar die sla ik lekker over want ik heb dringende vragen van diverse gebruikers gekregen over de vraag: leuk, die datasets, maar hoe kom ik erbij en hoe krijg ik die in mijn geïntegreerde contract?

Jullie hebben het heugelijke nieuws vast meegekregen vorig jaar: CROW heeft de “CROW Basisspecificaties 2018” gepubliceerd, een dataset gebaseerd op de Standaard RAW Bepalingen 2015 en de RAW Catalogus Bepalingen 2015. Daarin is ook een selectie gemaakt van eisen die geschikt zijn binnen geïntegreerde contracten, een vaste set en een facultatieve set. Daarnaast heeft Provincie Utrecht een eigen, individuele eisenset gepubliceerd en zijn een hele serie collectieve eisensets in de maak vanuit het Provinciaal Contracten Buffet, waaronder een set voor VRI’s en zonnewegen en nog een paar.

Leuk denk je, ik ga een contract maken met een VRI erin, maar ook andere objecten en ik heb mijn eigen individuele set. Wat moet ik nu doen? Nou, in onderstaande bekende en uiterst duidelijke afbeelding staat het toch: met SPARQL. Veel succes en sterkte ;-)

Dataplatform1.jpg

O nee, dat was geméén. Dat terwijl ik net bij een gezellige borrel geleerd heb dat CROW-ers slim, aardig en behulpzaam zijn. Ja, ik niet hoor, maar mijn lieve collega’s hier wel.

Eerst maar eens de inhoudelijke vraag: huh, al die datasets, overlapt dat, vult dat elkaar aan, hoe dan?

Voor geïntegreerde contracten bestaat nog geen marktstandaard, zoals RAW. In elk project worden daarom eisen verzonnen. Natuurlijk hebben wij System Engineers onderling inspiratie opgedaan en heel eigen taaltje en eigenaardige gewoontes opgedaan. Iedereen begint hoog over: een weg moet geschikt zijn voor zoveel verkeer met zo’n- en zo’n intensiteit, voor een bepaalde levensduur, en duurzaamheid betrouwbaarheid veiligheid lalalala…. dat weten jullie misschien beter dan ik. Vaak begint dan het politieke spel: een ingenieursbureau tekent die weg vast in, en komt een bestemmingsplan of tracébesluit, en dan komt de discussie: de oplossing ligt er toch al, moeten we die dan niet vastleggen? Soms komen er dan eisen bij als “wegligging en dwarsprofiel conform die tekening” of “…conform dit-en-dit alignement”. Soms word besloten om alleen de abstracte, hoog-over eisen voor te schrijven. Dan begint er iemand te piepen: wacht even. Levensduur en verkeersintensiteit, straks kiest de aannemer een hele onwenselijke verhardingssoort of…. Dan begint het spel: wil je vrijheid in je contract, of wil je gewoon de gemeentelijke, provinciale enzovoorts standaard voorschrijven? En moet er gezegd worden dat fietspaden rood moeten zijn, of is dat vanzelfsprekend? Wat is de rol van de richtlijnen van CROW? Moet het Handboek Wegontwerp ook worden voorgeschreven? Ik heb vaak genoeg meegemaakt, dat er uiteindelijk ook nog proeven worden voorgeschreven uit de RAW. Of dat overheden een hele set eisen op hoog detailniveau hebben, ergens in een document of meerdere documenten, die met één pennestreek ook worden voorgeschreven.

Dat hele pakketje gooi je dan over de schutting bij de aannemer, want die, die heeft een heel projectbeheersingssysteem, en die gaat alle eisen uit alle documenten kopiëren en plakken en interpreteren, en dan is alles “under control”.

Bovenstaand verhaal kún je met de datasets op het Linked Data Platform ook blijven doen: gewoon de hoog-over projectspecifieke eisen in een vraagspecificatie-eisen stoppen, en dan de notitie erbij “en gij zult ook voldoen aan de Basisspecificaties, de set voor VRI en onze individuele dataset”. De aannemer moet dat gaan sorteren: welke objecten zitten wel in het contract, welke niet, zijn er tegenstrijdige eisen? Voordeel is wel, dat een aannemer de “CROW Basisspecificaties 2018” kan verwerken in zijn eigen bedrijfsstandaard: als daar eisen uit worden voorgeschreven in een project, kan hij snel zijn werk plannen en aan de slag omdat hij de linkjes al gelegd heeft naar zijn eigen keuringsplannen enzovoorts. In theorie natuurlijk, want de dataset wordt nu pas voor het eerst getest door een paar bedrijven.

Kan het beter?

In mijn ogen wel, ja. Ten eerste kun je die eisen selecteren, die van toepassing zijn binnen je project, bijvoorbeeld door te bepalen welke objecten er binnen het projectgebied zijn, en daar dan eisen bij te selecteren. Dan kun je ook tegenstrijdigheden er uithalen, en onderzoeken of deze set eisen voldoet aan je voorkeuren. Dan kan de aannemer, sorry, ópdrachtnemer, gericht aan de slag. En heb je zelf ook beter overzicht. Dit alles doe je heden ten dage niet meer in Word of Excel, maar in een handige applicatie waarbij je op verschillende manieren door de data heen kan “bladeren” of kan zoeken naar, ik noem maar wat, alle eisen aan de keerlussen in de weg. Dan kun je in één moeite door risicogestuurd gaan monitoren wat je opdrachtnemer uitvoert, met een handige zoekingang voor het contract, in plaats van een stapel papier waar je doorheen bladert.

Maar HOE dan?

Als eerste moet ik zeggen, het gebruik van de datasets is niet gratis – wij hebben nogal veel kosten gemaakt bij het ontvlechten van de data, het bedenken van het datamodel en het inrichten van het Linked Data Platform, en dit alles moet ook nog ondersteund worden. Daarom is een abonnement op “ProContract” nodig, en moet je project zijn aangemeld om de datasets te mogen gebruiken. Daarmee is overigens meteen de data beschikbaar voor alle partijen, ook de opdrachtnemer en zijn onderaannemers, alles uiteraard op voorwaarde dat het wordt toegepast binnen het kader van het project. In de Gebruikersinformatie staat hiervoor een gedragscode, waar we overigens graag review op krijgen om te horen of dit technisch en praktisch gezien werkbaar is. We hebben natuurlijk geen stichting Brein om voor ons te waken dat de data niet gekopieerd wordt – uiteindelijk bestaan we als CROW bij de gratie van jullie, die graag samen werken aan standaarden in plaats van ieder voor zich het wiel uit te vinden en dat graag bij CROW doen omdat we, nou ja, zo aardig en behulpzaam zijn. En slim. (Ik niet hoor).
Dus, je hebt een project in ProContract. Dan neem je contact op met ondergetekende, ja we moeten snél een helpdesk gaan inrichten, om een toegangscode te krijgen voor de datasets die je wilt gebruiken. En dan kun je, excuse le mot, gaan SPARQL-en. Dat wil zeggen, gaan zoeken in de data. Dat kan iedereen, toch?

Gelukkig zijn er applicaties, waarmee dat voor een contractschrijver of projectmanager geregeld kan worden. Dan moet er wel iets geprogrammeerd worden, een add-on gemaakt op je pakket waarmee je contracten samenstelt. Met die add-on kun je dan gaan zoeken, bijvoorbeeld via objecten naar eisen en dan door naar verificatiemethodes. Dat kan in principe een handige ICT-er voor je inrichten daarvoor staan handleidingen in de Gebruikersinformatie. En ook dat is natuurlijk in een pril stadium, de eerste partijen zijn nu de data aan het doorzoeken en aan het kijken hoe deze zoekmachine gebouwd kan worden. Ik heb me al laten vertellen dat het niet makkelijk is, en ik hoor graag van jullie ervaringen.

Ik hoop dat jullie het flink met me oneens zijn over van alles en nog wat in deze blog, laat van je horen dan werken we samen aan betere standaarden voor geïntegreerde contracten.

Groetjes, Elisabeth Klören
Elisabeth.Kloren@crow.nl
 

Thema's

IMBOR

Reacties

BARCLAYS LOAN
Heeft u krediet nodig? We bieden 3% rente-credits per jaar, onze leninggarantie Neem contact met ons op WhatsApp: +33753926689
E-mail: barclaysnationwideloancompany@gmail.com
10-12-2019 16:17:48

BARCLAYS LOAN
Heeft u krediet nodig? We bieden credits tegen 3% rente per jaar, onze leninggarantie Neem contact met ons op WhatsApp: +33753926689
E-mail: barclaysnationwideloancompany@gmail.com
9-12-2019 14:47:26

Avant
Wij zijn een financiële ondersteuningsgroep die internationale financiën voor elke hoeveelheid bankinstrumenten afhandelt. Onze diensten zijn snel en betrouwbaar. leningen zijn
goedgekeurd binnen 24-48 uur na succesvolle aanvraag. Wij bieden leningen van een
minimum bereik van $ 2.000 tot een maximum van $ 50 miljoen met een betaalbare rentevoet van 3% en lening
duur van 1 tot 25 jaar om de lening terug te betalen. Het doel van de Avant-groep is om u uitstekende professionele financiële diensten te bieden.
Neem contact met ons op als u een lening nodig heeft.

E-mail ons via: av_ant@outlook.com
E-mail ons via; avants.loan@gmail.com
Whatsapp +1 (409) 2062954
vriendelijke groeten
Avant Group
9-12-2019 14:19:57

Susan Benson
Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of hebt u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
- Altijd en overal toepassen.
- Ontvang contanten in minder dan 24 uur
- U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
- Geen verborgen kosten.
- gesubsidieerde rentevoet van 3%
- U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
- En nog veel meer voordeel

Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening te krijgen van uw lokale banken of andere financiële instellingen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat dit bedrijf een groot aantal personen en organisaties heeft geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u solliciteert bij Sunshine Financial Group, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp Contact: +447903159998
8-12-2019 19:53:33

Wendy Thomas
Hallo allemaal daar, ik hoop dat alles goed is met jullie ??? Mijn naam is mevrouw Wendy Thomas, ik kom uit Idaho, een paar weken geleden werd ik meegesleurd in een slechte financiële situatie en ik had een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op te staan ​​vanwege mijn huidige financiële situatie die mijn bank weigerde om me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online naar een onbeveiligde lening te zoeken, tijdens mijn onderzoek was ik het slachtoffer van fraude en verloor ik bijna $ 2.350 en had ik meer problemen en gaf ik bijna hoop op het krijgen van een lening totdat ik een online post vond dat de post een gedeelde getuigenis was van mevrouw Christina uit Pennsylvania States die getuigt van hoe hij $ 180.000 kreeg van Tamara Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Tamara Finance Inc. via email: (tamarajimmyfinance@hotmail.com) contact gedeeld via de post, mijn ongedekte leningaanvraag van $ 120.000 werd binnen 48 uur na mijn aanvraag goedgekeurd en hun leningrente bedroeg 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening betaald.

Ik wil mijn diepe dankbaarheid uiten en de leningzoekers ook adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor die die een lening nodig hebben, raad ik Tamara Finance Inc aan, u kunt per e-mail contact opnemen met het bedrijf: (tamarajimmyfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens u veel succes.

Jouw,
Wendy Thomas.
5-12-2019 11:07:50

Wendy Thomas
Hallo allemaal daar, ik hoop dat alles goed is met jullie ??? Mijn naam is mevrouw Wendy Thomas, ik kom uit Idaho, een paar weken geleden werd ik meegesleurd in een slechte financiële situatie en ik had een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op te staan ​​vanwege mijn huidige financiële situatie die mijn bank weigerde om me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online naar een onbeveiligde lening te zoeken, tijdens mijn onderzoek was ik het slachtoffer van fraude en verloor ik bijna $ 2.350 en had ik meer problemen en gaf ik bijna hoop op het krijgen van een lening totdat ik een online post vond dat de post een gedeelde getuigenis was van mevrouw Christina uit Pennsylvania States die getuigt van hoe hij $ 180.000 kreeg van Tamara Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Tamara Finance Inc. via email: (tamarajimmyfinance@hotmail.com) contact gedeeld via de post, mijn ongedekte leningaanvraag van $ 120.000 werd binnen 48 uur na mijn aanvraag goedgekeurd en hun leningrente bedroeg 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening betaald.

Ik wil mijn diepe dankbaarheid uiten en de leningzoekers ook adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor die die een lening nodig hebben, raad ik Tamara Finance Inc aan, u kunt per e-mail contact opnemen met het bedrijf: (tamarajimmyfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens u veel succes.

Jouw,
Wendy Thomas.
4-12-2019 14:33:09

Avant
Wij zijn een financiële ondersteuningsgroep die internationale financiën voor elke hoeveelheid bankinstrumenten afhandelt. Onze diensten zijn snel en betrouwbaar. leningen zijn
goedgekeurd binnen 24-48 uur na succesvolle aanvraag. Wij bieden leningen van een
minimum bereik van $ 2.000 tot een maximum van $ 50 miljoen met een betaalbare rentevoet van 3% en lening
duur van 1 tot 25 jaar om de lening terug te betalen. Het doel van de Avant-groep is om u uitstekende professionele financiële diensten te bieden.
Neem contact met ons op als u een lening nodig heeft.

E-mail ons via: av_ant@outlook.com
E-mail ons via; avants.loan@gmail.com
Whatsapp +1 (409) 2062954
vriendelijke groeten
Avant Group
4-12-2019 14:12:28

Davis wilfred
Ik heb zojuist mijn lening van $ 20.000,00 ontvangen van (ST.JAMES PLACE WEALTH MANAGEMENT / DAVIS WILFRED), neem contact op met daviswilfred18@gmail.com voor meer informatie over hoe u uw lening kunt krijgen. Vergeet niet hem te vertellen dat ik je heb voorgesteld aan Amelia Delport.
1-12-2019 09:48:36

Elena
Beste leningzoekers

U in financiële moeilijkheden? Wilt u een eigen bedrijf starten? Dit leenbedrijf was wereldwijd gevestigde mensenrechtenorganisaties met als enig doel de armen en mensen met financiële problemen van het leven te helpen. Als je een lening wilt aanvragen, stuur ons dan een e-mail met de gegevens hieronder: elenanino0007@gmail.com

Naam:
Vereist leningbedrag:
Leningduur:
Mobiel nummer:

Dank u en God zegene u
VERTROUWEN
Elena
29-11-2019 13:32:54

Claudia Klein
Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan ​​omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

We bieden allerlei soorten leningdiensten, we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf zal u helpen een aantal doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente rente, onvoldoende onderpand, schuld / batenverhouding, lage kredietscore of andere redenen

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt

Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie.

Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!
26-11-2019 00:59:37

John Morris
Heb je een lening nodig om de rekening te betalen? Neem contact met ons op, want we geven een lening vanaf 2%. We geven ook een lange en korte lening voor meer info. Neem contact met ons op via e-mail jm707279@gmail.com. Je kunt ook contact met ons opnemen via whatsapp : +393924698291 voor meer info
25-11-2019 18:25:56

Adrian Bayford
Goede dag

Heeft u voor elk doel een lening nodig? Zit u in een financieel probleem? Bridge Finance is gegarandeerd in het leveren van financiële diensten aan klanten met een gunstige rentevoet. Onze leningen zijn gemakkelijk en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig hebt. We kunnen elke lening met een rentepercentage van 2% afstemmen op uw budget. Als u geïnteresseerd bent, neem dan onmiddellijk contact met ons op via (adrianbay0008@gmail.com)
25-11-2019 17:51:06

rodfinancing
Hallo,

Ik ben een professionele particuliere leningverstrekker. Ik geef goedkope lening met snelle goedkeuring. Ik werk met een team van experts als staf. De leningrente bedraagt 3% per jaar. Biedt allerlei soorten leningen met een lening variërend van 4.000 tot 150 miljoen euro. Voor meer informatie, bezoek (rodfinancing@gmail.com), WhatsApp: +14693515949

Het uitleenteam
rodfinancing@gmail.com
Rod Alfred
25-11-2019 00:22:14

Roberto Kenneth
HEBT U LENINGEN NODIG VOOR ZAKEN OF PERSOONLIJK GEBRUIK? Wij verstrekken leningen in verschillende valuta met een betaalbare rentevoet van 2%. Ons bedrijf streeft ernaar uitstekende professionele financiële diensten te verlenen. Neem contact met ons op om hier op onze pagina of via e-mail te solliciteren: (robertokennety@gmail.com) voor meer informatie .. Met vriendelijke groet

Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
21-11-2019 22:40:04

Roberto Kenneth
HEBT U LENINGEN NODIG VOOR ZAKEN OF PERSOONLIJK GEBRUIK? Wij verstrekken leningen in verschillende valuta met een betaalbare rentevoet van 2%. Ons bedrijf streeft ernaar uitstekende professionele financiële diensten te verlenen. Neem contact met ons op om hier op onze pagina of via e-mail te solliciteren: (robertokennety@gmail.com) voor meer informatie .. Met vriendelijke groet
21-11-2019 09:08:30

mary
E-mail ons remy.credit111@gmail.com

Hallo hoe gaat het vandaag ?? Hebt u nu binnen de komende 6 tot 12 uur een dringende lening nodig zonder stress of vertraging REMY.CREDIT is hier om al uw problemen te sloven vandaag geven we een lening aan met een rente van 2% e-mail ons nu voor uw dringende leningen
E-mail ons {remy.credit111@gmail.com}
20-11-2019 01:41:57

Susan Benson
Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of heeft u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
- Altijd en overal toepassen.
- Ontvang contanten in minder dan 24 uur
- U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
- Geen verborgen kosten.
- gesubsidieerde rentevoet van 3%
- U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
- Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening van uw lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp Contact: +447903159998
19-11-2019 22:50:54

Mr. James Caver
Ik ben een particuliere geldschieter en investeerder. Hebt u een legitieme, eerlijke, serieuze en snelle lening nodig? Ik kan u helpen met 100% garantieleningen, ik bied zakelijke en persoonlijke leningen voor 2%, we financieren ook allerlei soorten projecten. Neem voor meer informatie contact met ons op: happinessloaninvestment120@gmail.com

Whatsapp Us: +13346496466
E-mail ons: happinessloaninvestment120@gmail.com

Beste wensen
Mr. James Caver
19-11-2019 00:09:08

BARCLAYS LOAN
Heeft u een dringende lening nodig om uw financiële probleem op te lossen en uw bedrijf te starten of uw zakelijke dienstverlening uit te breiden? Dus laat deze gelegenheid niet voorbijgaan. Alsjeblieft, dit is voor de serieuze geest en godvrezende mensen, neem dan contact met ons op via e-mail: barclaysnationwideloancompany@gmail.com
WhatsApp: +33753926689
LENINGSDIENSTEN ZIJN INCLUSIEF:
========== ========================
* Kerstlening
* Commerciële leningen.
* Persoonlijke leningen.
* Zakelijke leningen.
* Investeringsleningen.
* Ontwikkelingsleningen.
* Aankoopleningen.
* Bouwleningen.
* Bedrijfsleningen en meer:
Voor meer informatie en vraag een e-mail aan barclaysnationwideloancompany@gmail.com
WhatsApp: +33753926689
17-11-2019 14:04:49

Golden violet
HEBT U EEN LENING NODIG OF WILT U UW HUIS HERINNEREN, Rekeningen BETALEN, UW BEDRIJF UITBREIDEN MET EEN 3% RENTEVOET? ZOEK NIET VOOR EXTRA CONTACT Via: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
15-11-2019 02:35:46

Susan Benson
Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening? Zo ja, zal ik u adviseren om via dit e-mailadres (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) contact op te nemen met Sunshine Financial Group om uw lening te krijgen.

Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening te krijgen van uw lokale banken of andere financiële instellingen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN;
- Altijd en overal toepassen.
- Ontvang contanten in minder dan 24 uur
- Lenen van € 2000 tot € 20 miljoen
- Geen verborgen kosten.
- Lage rente van 3%
- U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
- Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, kunt u een e-mail sturen naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp Contact: +447903159998
We horen graag van u
6-11-2019 13:13:16

Mr. Derek Douglas
Hallo

Ik ben een particuliere geldschieter. Heeft u een legitieme, eerlijke, serieuze en snelle lening nodig? Ik kan u helpen met 100% garantieleningen, ik bied zakelijke en persoonlijke leningen aan tegen 3%, wij helpen met alle soorten leningen. Neem voor meer informatie contact met ons op via: easyloanfirm2020@gmail.com

E-mail ons: easyloanfirm2020@gmail.com
Whatsapp-nummer: +18582644849

Beste wensen
Mr. Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com
31-10-2019 16:59:20

Susan Benson
Hallo dames en heren, heeft u dringend een zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening nodig? Zo ja, dan zal ik u adviseren om via dit e-mailadres (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) contact op te nemen met Sunshine Financial Group om uw lening te krijgen.

Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening van uw lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN;
- Altijd en overal toepassen.
- Ontvang contanten in minder dan 24 uur
- Lenen van € 2000 tot € 20 miljoen
- Geen verborgen kosten.
- Lage rente van 3%
- U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
- Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp Contact: +447903159998
We horen graag van u
31-10-2019 01:32:28

Karin Sabine
Hallo meneer / mevrouw,

Heeft u een dringende lening nodig, of heeft u een herfinancieringslening nodig, heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen? Een lening nodig om een auto of huis te kopen? Zo ja, geen zorgen meer, wij bieden alle soorten leningen tegen een acceptabele rentevoet zonder het krediet te controleren !!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail.

E-mail: sabinhelps@gmail.com

Nou bedankt.
Mr. Karin Sabine
28-10-2019 02:18:04

anna
Ik wil de heer westhood van apexloans bedanken voor het verstrekken van een lening. Ik ben meerdere keren opgelicht terwijl ik een lening probeerde te krijgen totdat ik Westhood vond die me een lening van $ 130000 gaf als je vandaag een dringende lening nodig hebt, solliciteer via e-mail diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16072184008
23-10-2019 14:25:33

Bright Rome
Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hadden gekregen uit pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen onder hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van $ 35.000 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Ik ben blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd
11-10-2019 03:57:38

Mrs Maureen Davidson
UPDATE ON LOAN REQUIREMENT
What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2019 at the cheapest interest rate of 1%.contact us directly at ( bdsfn.com@gmail.com ) ( anatiliatextileltd@gmail.com )
Name :
Country :
Phone number :
Amount Needed as Loan :
Purpose of Loan :

Contact Email :
Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
Best Regards.
Mrs Maureen Davidson
25-9-2019 17:50:03

Mr James Michael
Hallo

Ben de heer James Michael, legitieme en betrouwbare leningverstrekker. Ik verstrek leningen tegen duidelijke en begrijpelijke voorwaarden tegen een rentevoet van 3%. Van $ 3.000,00 tot $ 10.000.000,00 USD, Euro en alleen ponden. Ik geef zakelijke leningen, persoonlijke leningen, studentenleningen, autoleningen en leningen om rekeningen af te betalen. Als u een lening nodig heeft, moet u nu direct contact met mij opnemen via: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

God zegene je.

Vriendelijke groeten,

Mr James Michael
E-mail: jamesmichaelloanservices@yahoo.com
4-9-2019 15:13:50

Abonneer
 Security code
Scroll naar boven